Unde-s mulți, economia României crește!

”De unde venim? Cine suntem? Încotro ne îndreptăm?  Unde se îndreaptă economia României?”, acestea sunt întrebările existențiale care ne frământă zi de zi, întrebări la care răspundem direct sau evităm să ne gândim la ele, de frică.

Ne naștem, ne jucăm, mergem la studii în timp ce creștem, ambientul ne creează ca oameni, prietenii ne creează caracterul, ne dorim un job, vrem și libertate, ne dorim o viață mai deosebită?

De-al lungul vieții colecționăm oameni speciali cu care să ne aliem, învățăm unii de alții, zâmbim, ne găsim un serviciu mulțumitor și ne plafonăm. Totul se întâmplă ca la carte. Este perfect normal să simțim pe propria piele lipsa de energie după mulți ani de lucru în același loc. Cu toate descoperirile împotriva stresului: băutul de ceai, de cafea, țigările, prăjiturile, spălatul de farfurii, gimnastica, lumânările, tămâia, ikebana, aerisirea spațiului … spunem stop!

 

Plecatul din țară nu este o soluție! Când ne gândim ”cum să facem bani mai mulți” în urma noastră rămân copii, suferință, casa goală, țara mai săracă ca niciodată! Natalitatea scade, migrația crește: zilnic peste 200 de români își părăsesc cuibul pentru un trai mai bun! Să fie acesta sfârșitul unei țări cu numele România? Tu ce faci pentru acest lucru?

 

De ce se pleacă din țară când economia României crește?

Cine pleacă? Noi cu ce rămânem?

Ne referim la două categorii de oameni:

  1. Profesioniștii în domeniu, care au dat de gustul banilor, medicii și pătura aceasta intelectuală; poate că mai vor să lucreze la un alt nivel decât se face în țară. Nu numai că vor bani cu viteza luminii, dar mulți dintre ei, nu se pricep și avem și rezultate.
  2. Muncitorii necalificați, care sunt prea comozi pentru a-și găsi la noi ceva de muncă sau chiar nu le place ce găsesc.

Cum facem să îi integrăm pe toți?

Am observat în special la noi, că efectul de turmă sau efectul domino se repetă din ce în ce mai des! E vina cui? Nu avem inspirație ?!

În altă ordine de idei, pe platforma noastră, găsim antreprenori care doresc să facă parte dintr-o comunitate cu aceleași idei, să se promoveze, să se integreze frumos printre cei mai buni și să aibă rezultate!

Fabricat în România, vorbește atât despre oamenii care creează, despre economia României, cât și despre produsele acestora, realizate cu migală, cu multă pasiune, cu dor de familie, cu iubire de patrie, produse care în esența lor au îndeletniciri cu care te naști, crești și te dezvolți!

Nu putem compara cu nimic în lume calitatea unui produs sau serviciu de la noi, dar îi putem da câteva caracteristici: carismatice – care atrage omul plin de viață, tradiționale și migăloase – pentru iubitorul de timpuri vechi, creative – care au un mix de imaginație și tehnici bine puse la punct, naturale – pentru o viața de calitate și multe alte caracteristici, pe care nu le putem descrie în această secțiune, ci în următoarea!

Ce categorii găsim pe platformă?

  • Casă și grădină:

 

  • Produse alimentare:

 

  • Diverse:

 

  • Îmbrăcăminte:

 

  • Încălțăminte:

 

  • Servicii:

 

  • Produse realizate manual:

 

Vrei o țară ca afară? De ce să aducem din China produse care mai și poluează?

Ești interesat de ce ți-am prezentat?

Lasă-ne răspunsul tău mai jos!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: