fbpx
Home  /  ZWUP – supe concentrate pentru gătit, 100% naturale

ZWUP – supe concentrate pentru gătit, 100% naturale

ZWUP este o gamă de supe concentrate, cu ingrediente exclusiv naturale, 100% produse în România. Supele ZWUP se folosesc drept bază pentru gătit sau ca adjuvant în rețete, oferind simultan 3 avantaje: potențează gustul mâncării, simplifică și scurtează procesul de gătire, adaugă nutrienți valoroși. Gama actuală ZWUP include supe concentrate de oase, în variantele PUI și VITĂ.

Supele concentrate ZWUP sunt preparate prin fierbere lentă îndelungată, de peste 12 ore, și sunt conservate în mod tradițional, prin sterilizare. Produsele au ingrediente exclusiv naturale, alese cu grijă, provenite din cele mai sigure surse. Rețetele nu conțin alergeni, coloranți, conservanți, potențiatori de aromă sau alte produse de sinteză.

Supele concentrate ZWUP sunt ambalate în borcane de sticlă, după cum urmează:

  • pentru uz casnic – ambalate în borcane de 400 g și de 800 g;
  • pentru sectorul HORECA – ambalate în borcane de 1700 g.

CUM SE FOLOSEȘTE ZWUP LA GĂTIT?

ZWUP poate fi utilizat la prepararea mâncărurilor complexe de orice tip: supe-cremă, sosuri, tocănițe, pilafuri, ciorbe, tocături de carne etc., în moduri și în proporții variate, în funcție de rețetă și de preferințele personale.

Ca ajutor pentru început, iată un ghid general de utilizare:

  • pentru mâncărurile cu bază de gătit lichidă – se înlocuiește apa pentru gătit cu o cantitate echivalentă de ZWUP diluat cu apă, diluția optimă recomandată fiind 1:3, adică 1 parte ZWUP la 3 părți apă;
  • pentru mâncărurile „uscate”, în care nu este nevoie de lichid pentru gătire, se adaugă ZWUP direct în compoziție, cu lingura, într-o cantitate suficientă pentru a da gust, textură, sau pentru a lega preparatul.

Posteaza comentariu

Scrie o recenzie

ZWUP – supe concentrate pentru gătit, 100% naturale

Calea Chișinăului 132, Iași 700180, România

0371-001.222

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.