fbpx
Home  /  Luisa Fiore – Magazin de încălţăminte

Luisa Fiore – Magazin de încălţăminte

5

Luisa Fiore - Confort si spectaculozitate in orice situatie

Pantofii Luisa Fiore inseamna calitate si design premium, fiind cea mai buna alegere atunci cand iti doresti ceva special conceput pentru tine.

Ei vin in completarea tinutelor cu o nota de eleganta, complimentand femeia ce ii incalta.

Povestea lor a inceput atunci cand Luisa, creatoarea brandului, nu-si gasea pantofi pentru propria nunta. Ca orice viitoare mireasa, exigenta, le gasea mereu defecte si lipsuri. Asa ca a inceput sa studieze in amanunt procesul tehnologic de creare a pantofilor, pentru a-si face perechea perfecta. Ulterior, ideea de a crea pantofi pentru prieteni si cunoscuti, iar mai apoi pentru clienti, a deschis drumul catre un mod de viata si astfel a luat nastere prima linie de pantofi Luisa Fiore.

Folosind tehnologie de ultima generatie si plecand de la design, experimentata noastra echipa, cauta in permanenta solutiile optime pentru a crea o pereche de pantofi confortabila, pe care clientii nostri sa ii poata purta cu placere.

Luxury

Pentru cei mai exigenti clienti exista gama luxury, ce permite personalizarea pantofilor pentru fiecare in parte, acestia fiind unicat. Altfel spus, ei sunt creati de la zero in functie de preferintele si sugestiile clientului, respectand viziunea acestuia.

Intrucat punem foarte mare pret pe calitatea si durabilitatea produselor noastre, investim constant in aparatura de ultima generatie pentru dotarea fabricii.

Selectia tuturor materialelor folosite este un proces elaborat pentru a oferi calitate la cele mai inalte standarde. Un aspect important pentru noi este satisfactia clientilor nostri pe termen lung.

Recenzii

 • Iubesc produsele făcute În România pentru că sunt făcute de românii muncitori, care fac cu drag de țară. Sunt lucruri de mare valoare.
  5
 • Sunt produse de calitate .
  5
 • Produse de calitate
  5
 • Produsele sunt de foarte buna calitate
  5
 • Cumpăr pantofi românești de când mă știu....cei clasici, cu toc și vârf ascuțit, stiletto.....sau de când mama ii cumpara pe cei tip Guban comunist....îi știm cu toții....sunt net superiori , calitativi, durează, conferă elegantă. Cumpăr ptr a susține familia română, economia României și visul acelei persoane care a creat acel pantof. Cumpăr ptr autentic, ptr mirosul ăla pur de piele adevărată!
  5
 • Cumpar produse romanesti pentru calitatea lor!
  5
 • Cumpăr produsele românești pentru calitate si siguranta confortului, eleganta pantofilor.
  5
 • Aș cumpăra pentru că sunt lucruri fabricate in Romania și sunt foarte bune calitative😊
  5
 • Pentru a promova produsele românești și pentru că sunt mândră că sunt româncă România fiind Țara în care există și mare și munte și Deltă trei în unu
  5

Posteaza comentariu

Scrie o recenzie

Luisa Fiore – Magazin de încălţăminte

Aleea Tomeşti 4, București 077160, România

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.