fbpx
Home  /  Biodac – producator de sucuri, gemuri si uleiuri naturale

Biodac – producator de sucuri, gemuri si uleiuri naturale

O foarte mica entitate a iesit la iveala in Timisoara, entitate care produce; gemuri, siropuri naturale din fructe clasice, din fructe din flora spontana, din fructe de padure. Acestia suntem noi Revnic Gheorghe si din cand in cand (dar exact cand trebuie) Revnic Elena, sotia Si acum despre munca.

Produsele le pasteurizam la final in cuptorul de paine. Datorita acestei operatii nu folosim conservanti. Mai producem; otet natural de mere, otet de prune, otet de trandafir, ulei extravirgin presat la rece din floarea soarelui, in si nuca (deocamdata). Comercializam si alte tipuri de uleiuri extravirgine.

La urma piesa nostra de rezistenta: ZACUSCA CU VINETE, reteta proprie, nu de la mama nu de la bunica si nici de la alte cunostinte. Conceputa, preparata si testata de mine. Exploatam foarte eficient cei 580mp de gradina unde am plantat mure pe spalier, trandafiri pentru dulceata si o multitudine de plante aromate. In portofoliu mai avem in productie si de vanzare instalatie de distilat plante aromate (lavanda, trandafir, fenicul, menta, marar etc.)

Capacitati de; 17litri, 50litri, 95litrii si 250litri. confectionate din inox alimentar si cupru alimentar. Aceasta instalatie se refera cu preponderenta cultivatorilor de lavanda cu suprafata de pana la 1,5 hectare dar si celorlalti producatori de alte plante aromate.

Posteaza comentariu

Scrie o recenzie

Biodac – producator de sucuri, gemuri si uleiuri naturale

Strada Bobâlna 9, Timișoara 307200, România

0772.238.638

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.