Politică retur Fabricat în RO

Politică retur servicii de marketing

La FabricatinRO SRL, ne străduim să oferim servicii de marketing de cea mai înaltă calitate și să asigurăm satisfacția totală a clienților noștri. Înțelegem importanța unei politici de retur clare și transparente. Vă rugăm să luați în considerare următoarele aspecte:

Procesul de Retur:

  1. Solicitarea de Retur: Dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de serviciile noastre de marketing, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la începutul prestării serviciilor pentru a solicita un retur.
  2. Evaluarea Cererii de Retur: Vom evalua solicitarea dvs. de retur și vom lua în considerare circumstanțele specifice. Retururile sunt acceptate numai dacă serviciile nu au fost începute sau dacă există o eroare majoră în prestarea acestora.
  3. Procesul de Rambursare: În cazul în care returul este aprobat, vom emite o rambursare sub formă de credit pentru utilizare viitoare sau pentru alte servicii oferite de FabricatinRO SRL. Nu se vor efectua rambursări în numerar pentru serviciile de marketing care au început să fie prestate.

Excepții:

  • Nu acceptăm retururi în cazul în care serviciile de marketing au început să fie prestate.

Contact și Asistență:

Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți să inițiați un proces de retur, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos:

  • Telefon: [0725 055 033]
  • Email: [office@fabricatinro.ro]

Echipa noastră este aici pentru a vă oferi suportul necesar și pentru a vă asigura că sunteți pe deplin mulțumit de serviciile noastre de marketing.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată FabricatinRO SRL. Ne străduim să vă oferim cele mai bune servicii de marketing pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele dvs. de afaceri.