fbpx
Home  /  Valahia – uleiuri naturale

Valahia – uleiuri naturale

5

S.C. OLEOMET s.a SRL este o societate ai carei asociati sunt membrii unei singure familii, initiatorul acesteia fiind ALDEA ION CRISTIAN. Aceasta societate a luat fiinta in anul 1994 si s-a specializat in timp pe fabricarea si comercializarea uleiurilor presate la rece si a derivatelor acestora (sroturi, fainuri, zaturi).

Activitatea principala a societatii noastre este producerea uleiurilor naturale din seminte neprelucrate termic PRESATE LA RECE, sub marca „ VALAHIA ” (inregistrata la OSIM) .

Incepand cu data de 5 mai 2014, S.C. OLEOMET s.a SRL a fost certificata ECOLOGIC si produce uleiuri BIO din seminte certificate de IN, SUSAN,CANEPA, FLOAREA SOARELUI, RAPITA, CATINA, ARMURARIU etc.

Proceasrea se face atat pentru comercializarea sub marca proprie, "VALAHIA", cat si pentru comercializare sub marca partenerilor. O gama de 12 uleiuri VALAHIA au fost listate in reteaua METRO si in Hypermarket-uri.

Societatea noastra va infiinta si o sectie de ambalare a semintelor si a fainurilor proteice.

Trebuie retinuta recomandarea specialistilor de a utiliza doar la salate ULEIURILE PRESATE LA RECE, nerafinate !

Pentru a veni in ajutorul gospodinelor, S.C. OLEOMET s.a SRL produce uleiuri rafinate in cantitati mici,  prin rafinarea uleiurilor presate la rece (floarea soarelui sau germeni de porumb). Eliminarea cerurilor permite utilizarea acestora la temperaturi inalte, la gatit si la prajit. Rafinarea uleiurilor presate la rece confera avantajul ca acesta NU contine metale grele (datorita faptului ca uleiul care este rafinat nu este obtinut cu solventi).

ULEIURILE obtinute prin presare la rece păstreaza toate calitatile semintelor din care este obtinut, toate vitaminele liposolubile, mineralele si principiile active ale acestora, precum si acizi grasi esentiali linoleic (omega-6) si alfa-linolenic (omega-3), vitali pentru organismul nostru. Intrucat organismul uman nu ii poate produce singur, acizii grasi esentiali trebuie procurati prin alimentatie.

Unde gasiti produsele Valahia

Judetul Braila

 • NATURAL VIT COMERCIAL SRL Piata Mare - sector legume-fructe

Judetul Buzau

 • ECOHERBA BIOMER SRL, Str.Vistoriei Bl.13F ap.14, Ramnicu Sarat
 • FAN SYSTEM SRL, Str. Unirii BL. P9-L2, Buzau

Bucuresti

 • Magazine Naturalia (Unirea, Stirbei Voda, Calea Mosilor, Dorobanti)
 • Epicerie Nasul Rosu (Str. Cornescu nr. 10B, Sector 1, București, lângă clinica Oculus)
 • Ki-Life (Piata Amzei)
 • Farmacia Ilan Plant (din str.Batistei nr.5)

Popesti Leordeni

 • Bio Fit Land (din Popesti Leordeni)
Certificare BIO

Recenzii

 • "uleiuri ecologice si conventonale"
  cele mai apreciate: uleiul de armurariu, uleiul de nuca, uleiul de canepa, in variante ecologice si conventionale, 100% romanesti (samanta romaneasca, procesare romaneasca)
  5

Posteaza comentariu

Scrie o recenzie

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.