fbpx
Home  /  Artasiei – arta grafica

Artasiei – arta grafica

În spatele acestui ecran se ascunde o absolventă de master - grafică (2017), care locuiește și își lucrează talentul într-un sat din județul Neamț.

Grafica m-a ales încă din clasele mici, am caștigat câteva concursuri și am continuat la liceu în Iași, apoi facultate și master . Absorbită de tot ce este estetic, de natură, animale și viața la țară, mi-am denumit proiectul după nume, cu ajutorul unui prieten (mulțumesc!).

Dupa 9 ani de studiu în școli sunt liber profesionist, studiez și 8 ore pe zi, uneori uit să manânc, iubesc prea mult arta și mă dedic mai mult de 100%. Mă atrag oamenii cu fel de fel de trăsături deosebite, și am învațat să fac caricaturi acum un an (2016). Când am de lucru sunt fericită, fară artă ce m-aș fi făcut?

Din 2018, artă noastră este aplicată într-o formă nouă, cu pictură pe tricouri, linguri, lemn, creare bijuterii

Artasiei realizează de la desene simple pe hârtie la: schițe în tuș/ laviu, studii după flori, animale, caricaturi (tradițional, digital - vectorizate), portrete, compoziții cu o anumită temă, ilustrații de carte (tradițional și digital), pictură pe pânză, perete, mobilă, magneți pictați sau modelați, bijuterii modelate, pirogravură pe suport de lemn, obiecte de decor interior, mărturii nunți, pahare/ sticle/ căni pictate, tablouri înrămate, pictură pe pereți (am făcut voluntariat 3 săptămâni, la spitalul Sf. Maria din Iași - sala kinetoterapie, parter), mărțișoare modelate/ pictate/pirogravate/ desenate, pictură pe sticlă și ceramică.

Nu uita: dacă ai vreo idee, noi ți-o realizăm și înrămăm. Dacă te-ai hotărât suna-ne la numarul 0734 917 873

O scurtă prezentare despre noi

"Munca ta în viaţă este seducţia decisivă," spune Pablo PicassoMulțumim Orchid Industries !

Publicată de Artasiei pe Marţi, 22 ianuarie 2019

Posteaza comentariu

Scrie o recenzie

Artasiei – arta grafica

Comuna Bicazu Ardelean, România

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.