fbpx
Home  /  Sosete vesele cu personalitate

Sosete vesele cu personalitate

Firma SC VALYROM PROD SRL are o vechime de 27 de ani pe piata romaneasca , avem cele mai performante masini pentru produs sosete vesele cu personalitate ,diferite modele (chiar si 3D, unici pe piata din Romania). În ceea ce privește piața internă, suntem prezenți in toate zonele din Romania.

Șosetele VALYROM sunt fabricate după cele mai înalte standarde de calitate, cu atenție la detalii și grijă pentru cumpărător. Folosind cea mai bună materie primă, ani de experiență, dar și tehnologie de ultimă generație, VALYROM încearcă în prezent să atragă un segment mai tânăr, prin alegeri stilistice studiate, o atentie sporită acordată șosetelor colorate și colecțiilor tematice.

Pe parcursul celor 27 de ani de experiență, fabrica noastră a cunoscut o serie de dotări (retehnologizări) iar punctul nostru forte îl constituie calitatea  ce rezultă dintr-un proces tehnologic eficient şi utilaje performante. Suntem deschis la preturi pentru cei ce vor sa achizitioneze sosete vesele personalizate, avand toata gama de sosete de la noi nascuti pana la adulti .

Posteaza comentariu

Scrie o recenzie

Sosete vesele cu personalitate

Târgu Neamț, România

0749951258

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.