Se încarcă...

Termeni și condiții

Bine ați venit pe website-ul fabricatinro.ro!

1. Precizări:

Compania se referă la proprietarul website-ului www.fabricatinro.ro, S.C. FABRICATINRO S.R.L., al cărui sediu social este stabilit în orașul Iași, Strada HLINCEA nr. 65, CUI 42471925, email: office@fabricatinro.ro

Vânzător: Producator Local cu cont pe Site

Utilizator: orice persoană care intră pe site-ul https://fabricatinro.ro/

Cumpărător: orice persoană fizică sau juridică care achiziționează produse de pe site-ul https://fabricatinro.ro/

Bunuri/produse: produsele existente în magazinul online https://fabricatinro.ro/  puse la dispoziția cumpărătorului prin vânzare online.

Comanda online: intenția cumpărătorului de a achiziționa unul sau mai multe produse din magazinul online. Această intenție se concretizează prin acordul clientului de a plăti suma/sumele produsului/produselor în cauză și acordul vânzătorului de a le livra.

Comanda confirmată: odată efectuată comanda online, cumpărătoul va primi din partea https://fabricatinro.ro/  confirmarea că produsul/produsele dorite vor fi livrate, după validarea datelor de identificare și detaliilor cerute în prealabil.

Cont client: în vederea achiziționării produselor dorite, clienții magazinului trebuie să își creeze un cont care cuprinde informațiile de identificare (nume, prenume, telefon), adresa de livrare a produsului și/sau cea de facturare, plus condițiile de facturare: persoană fizică sau juridică.

Client nou: Cumpărătorul care își face pentru prima oară un cont de client pe site-ul https://fabricatinro.ro/

2. Obligațiile părților:

Vânzătorul se obligă:

 • să actualizeze ofertele, prețurile și produsele/stocurile de pe site
 • să ofere, la cerere, informații gratuite legate de produse, procesul de fabricare, termene de valabilitate, ingrediente utilizate etc.
 • să livreze produsul către client la adresa indicată de acestasă ambaleze produsul în mod corespunzător

Cumpărătorul se obligă:

 • să respecte specificațiile producătorului legate de depozitarea produsele cumpărate, perioada optimă de consum după desigilare – recomandăm ca produsul să fie consumat în maximum 30 zile de la deschidere
 • să păstreze produsul înainte și după desigilare în loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă
 • să acorde atenție eventualelor ingrediente despre  care știe că ar putea fi alergic
 • să achite contravaloarea produsului și a serviciului de livrare.

3. Dreptul de proprietate intelectuală și alte specificații:

Toate semnele grafice, inclusiv logo, precum și denumirea site-ului sunt proprietatea S.C. FABRICATINRO S.R.L. și nu pot fi folosite fără acordul în prealabil al deținătorului.

Nicio informație existentă pe site-ul https://fabricatinro.ro nu poate fi folosită de utilizatori în scopuri comerciale, fără a primi acordul scris al proprietarului.

Încercările de modificare a site-ului, fără acordul scris al proprietarului, se sancționează conform legii.

S.C. FABRICATINRO S.R.L. este deținătorul tuturor informațiilor existente pe acest site, respectiv și a designului site-ului, imaginilor și funcționalităților acestuia.

S.C. FABRICATINRO S.R.L. nu poate fi făcut responsabil pentru informații greșite care pot apărea pe site, din erori care nu îi aparțin, și care pot aduce prejudiciu utilizatorilor/cumpărătorului.

S.C. FABRICATINRO S.R.L. are dreptul de a modifica informațiile existente pe site, fără a comunica în prealabil utilizatorilor săi.

Toate promoțiile existente pe fabricatinro.ro sunt disponibile în limita stocului disponibil sau pe o perioadă de timp determinată, specificată în ofertă.

Comunicarea cu magazinul virtual se poate realiza prin formularul de contact sau prin adresa de email: office@fabricatinro.ro

4. Politica de confidențialitate:

Niciun schimb de informații care are loc între cumpărător-vânzător/vânzător-cumpărător nu poate fi făcut public, fără acordul scris al părților.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a utiliza informațiile cu caracter personal (nume, date de contact etc.) în vederea confirmării și a expedierii comenzii cumpărătoului.

Vânzătorul își rezervă dreptul, cu acordul utilizatorului, de a folosi datele cu caracter personal în vederea activităților de marketing (transmiterea de newsletter, a ofertelor etc.).

Vânzătorul își rezervă dreptul de a contacta vizitatorul magazinului virtual, dacă acesta din urmă a completat un formular de contact și solicită informații.

5. Plata produselor 

Plata bunurilor achiziționate se poate face ramburs, la primirea coletului de către client, în baza chitanței fiscale întocmite de către curier.

6. Litigii

Eventualele litigii se vor soluționa pe cale amiabilă de reprezentanții părților. În cazul în care nu pot fi rezolvate amiabil, ele vor intra în competența instanței legale.

Orice reclamații pe care clientul dorește să le fac pot fi trimise în scris prin email la adresa office@fabricatinro.ro

7. Legislație aplicabilă

Termenii și condițiile prezentului magazin online se supun Legii comerțului electronic nr. 365/2002, Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.

8. Forța majoră

Niciun eveniment cauzat de forță majoră, așa cum este ea definită prin lege, care duce la nerespectarea actului de vânzare-cumpărare nu îi poate fi imputat uneia dintre părți.

Partea care invocă forța majoră trebuie să comunice celeilalte părți, în 48 de ore de la producerea forței majore, imposibilitatea de a respecta livrarea, respectiv cumpărarea produsului, la data stabilită.

Dacă acest fapt nu se reglementează în maximum 10 zile, atunci oricare dintre părți poate înceta respectarea contractului de vânzare-cumpărarea fără a se pretinde daune/interese de nicio parte.

9. Returnarea produselor

Produsele achiziționate de pe https://fabricatinro.ro pot fi returnate în termen de 10 zile, dacă nu corespund din punct de vedere al calității, dacă ambalajul original al produsului nu a fost deteriorat în niciun fel: crăpat, zgâriat, ținut în condiții improprii, astfel încât conținutul lui ar putea fi alterat, dacă produsul a fost deteriorat în urma transportului.

Nota privind drepturile de autor

Drepturile de autor asupra website-ului fabricatinro.ro și asupra conținutului sau aparțin S.C. FABRICATINRO S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Orice reproducere, stocare, în alte condiții decât cele premise, precum și orice punere la dispoziția publicului, transmitere a unei părți sau a conținutului website-ului sau a oricărei pagini a acestuia sau realizarea de redirecționare este supusă autorizării prealabile.

Este interzisă, exceptând situațiile în care s-a obținut autorizarea scrisă din partea Companiei, distribuirea, utilizarea și/sau orice exploatare de natura comercială directă sau indirectă a conținutului website-ului sau a oricărei pagini a acestuia, inclusiv prin prelucrarea informației în forma derivată, în totalitate sau în parte.

Politica de confidențialitate

Acest document stabilește și va face cunoscut modul în care S.C. FABRICATINRO S.R.L. (Compania) utilizează și protejează orice informații, cu caracter privat sau personal ori de business, pe care o oferiți in cursul vizitării paginii de Internet fabricatinro.ro. Compania va asigura că depune tot efortul necesar protejării datelor Dvs. confidențiale (date cu caracter personal sau aspecte privind viața privată rezultând din utilizarea website-ului).

Solicitarea, din partea Companiei, de furnizare a unor date prin care Dvs. veți fi identificat ulterior, când utilizați website-ul sau anumite secțiuni, sau furnizarea datelor din proprie inițiativă se va realiza cu respectarea Politicii de confidențialitate pe care o postăm aici la dispoziția Dvs.

La anumite intervale de timp Compania poate schimba, în mod exclusiv, această politică de confidențialitate – acesta fiind un drept rezervat, prin aducerea la zi și îmbunătățirea politicii de asigurare a confidențialității, datorită dezvoltării/schimbării website-ului sau datorită oricăror alte motive. Dvs. va trebui să verificați conținutul acestei pagini, din când în când, pentru a vă asigura că schimbarile va sunt cunoscute. Aceasta politica de confidențialitate este efectivă și aplicabilă începând cu data 1 septembrie 2020. Schimbarea conținutului politicii de confidențialitate nu poate fi condiționată. Vă rugăm consultați Politica de confidențialitate în mod regulat.

Ce date colectăm

Utilizatorii sub 18 ani

NU VOM COLECTA ȘI NU VOM STOCA DATE PERSONALE ALE FANILOR/VIZTATORILOR CU VÂRSTA SUB 18 ANI. ÎN MĂSURA ÎN CARE PRIN MIJLOACE DOLOSIVE SAU DECLARAȚII FALSE AU FOST TRANSMISE SPRE STOCARE ASTFEL DE DATE ACESTEA VOR FI ȘTERSE AUTOMAT DIN MOMENTUL ÎN CARE AM LUAT LA CUNOȘTINȚĂ VÂRSTA REALĂ PRIN ORICE MIJLOACE.

Solicităm părinților să supravegheze navigarea copiilor lor pe Internet și orice servicii on-line solicitate de aceștia, precum și să-i atenționeze asupra importanței protejării datelor lor cu caracter personal și a vieții private.

Următoarele informații comunicate de către Dvs., în mod voluntar, ca urmare a dorinței de interacționare cu/utilizare a website-ului sunt/pot fi colectate:

 • numele și prenumele și/sau nickname-ul;
 • informații de contact incluzând telefon, adresa de e-mail și adresa poștală sau de domiciliu/reședință;
 • informații privind cartea de credit în măsură impusă de solicitarea Dvs. de cumpărare de produse oferite spre vânzare pe website;
 • alte informații relevante pentru sondaje și/sau oferte.

Cum utilizăm datele pe care le colectăm?

Colectăm aceste informații pentru a înțelege nevoile Dvs. și a va furniza informații, servicii și produse care să satisfacă nevoile și așteptările Dvs. în special pentru următoarele motive:

 • crearea unei baze de date internă a fanilor/vizitatorilor noștri;
 • îmbunătățirea comunicării și crearea produselor și serviciilor dorite de publicul nostru, precum și a modalității de furnizare a acestora într-o manieră cât mai facilă și rapidă;
 • în mod periodic, ați putea să primiți e-mailuri cu informații și știri, eventual, chiar e-mailuri promoționale, pe adresa de e-mail pe care ați furnizat-o, despre produse, oferte speciale sau alte informații pe care le apreciem utile pentru Dvs., incluzând dar fără a se limita la informații despre terți;
 • din când în când am putea utiliza informația pe care o furnizați pentru scopul unor analize care să permită dezvoltarea unor secțiuni noi ale website-ului; caz în care vă vom contacta prin e-mail, fax sau posta.
 • vom utiliza datele/informația pentru a customiza pagina de Internet astfel încât să o apropiem intereselor/preferințelor Dvs..

Securitatea

Vă asigurăm că securizăm informația pe care o furnizați conform standardelor, în scopul prevenirii oricărui acces neautorizat sau dezvăluire neautorizată a datelor protejate. Compania utilizează procedurile standard potrivite pentru a asigura securitatea informațiilor pe care le colectează on-line.

Cum utilizăm Cookies?

Un cookie este un mic fișier care solicită permisiunea de a se instala pe hard drive-ul computerului Dvs. Din momentul în care sunteți de acord cu colectarea acestui fișier, cookie-ul va ajuta la analizarea datelor. Cookie-urile permit aplicațiilor web să vă răspundă în mod individual. Aplicația web va permite organizarea operațiilor conform nevoilor Dvs., adunarea și amintirea preferințelor Dvs.

Utilizăm cookie-uri pentru scopul analizei statistice, datele fiind apoi îndepărtate din sistem. Aceasta ne ajută sa analizăm datele privind traficul pe pagina și să îmbunătățim pagina în scopul adaptării ei la nevoile/interesele ți sugestiile Dvs..

În general cookie-urile ne ajută să vă furnizăm un website mai bun dându-ne posibilitatea să stabilim care dintre paginile noastre le considerați interesante și care nu sunt interesante. Un cookie nu ne dă în niciun caz acces la computerul Dvs. sau orice informație despre Dvs., alta decât cele pe care Dvs. alegeți să le faceți disponibile pentru scopurile indicate. Dvs. puteți accepta sau refuza cookie-urile. Cele mai multe dintre browserele web acceptă cookie-uri în mod automat dar Dvs., în mod uzual, puteți să modificați setările browserului Dvs. pentru a refuza cookie-urile dacă așa preferați.

Link-uri spre alte website-uri

Website-ul poate să conțină link-uri către alte website-uri de interes. În orice caz, de îndată ce ați folosit aceste link-uri și ați părăsit website-ul nostru trebuie să aveți cunoștință că noi nu putem avea control asupra politicilor website-urilor pe care le vizitați astfel. Dealtfel, vă aducem la cunoștință că nu vom putea fi trași la răspundere pentru protecția și confidențialitatea oricăror informații și date pe care le furnizați în cursul vizitei unor asemenea website-uri, iar astfel de website-uri nu sunt guvernate de această politică de confidențialitate. Dvs. va trebui să acționați precaut, examinând declarația de confidențialitate aplicabilă website-ului în cauză.

Controlarea datelor Dvs.

Puteți alege să restricționati colectarea și utilizarea informațiilor Dvs. personale în următoarele feluri:

 • ori de câte ori sunteți solicitat să completați un formular pe o pagină web căutați cutia care poate să permita evitarea stocării datelor pentru scopuri de marketing direct;
 • dacă anterior ați acceptat să vă utilizăm datele pentru primirea de știri, participarea la concursuri, jocuri, forumuri de discuții, monitorizări, marketing direct, etc. și v-ați răzgâdit puteți trimite un e-mail la adresa office@fabricatinro.ro.

Compania nu va vinde, distribui sau închiria informațiile Dvs. personale către terți fără acordul Dvs. sau permisiunea legii. Compania va putea utiliza datele personale pentru a vă transmite informații promoționale despre produsele, serviciile, campaniile de promovare, precum și informații asociate din partea unor terți pe care considerăm că le veți găsi utile și interesante, dacă Dvs. veți opta astfel.

Dvs. veți putea solicita detalii privind datele Dvs. personale deținute de Companie aplicând prevederile Legii 677/2001. Dacă doriți o copie a acestor date, copie, ce poate fi solicitată o dată pe an, vă rugăm să scrieți la adresa office@fabricatinro.ro.

În măsura în care datele pe care le deținem nu sunt corecte și doriți actualizarea, corectarea lor vă rugăm să ne transmiteți o solicitare și pe baza noilor date furnizate vom proceda la corecție/actualizare.

Website Disclaimer

Informațiile oferite de acest website au caracter general pentru vizitatori și caracter special pentru cumpărători. Acestea sunt oferite de Companie și, în timp ce aceasta depune eforturi pentru furnizarea unor date corecte, la zi și complete, precum și livrarea la timp a ofertelor și produselor totuși vă informează că nu își asumă obligația și nu garantează, nici expres, nici indirect cu privire la completitudinea și acuratețea datelor/informațiilor, potrivirea și disponibilitatea lor cu privire la website sau informațiile produsele și serviciile din sursa externă, dar nelimitată la o astfel de sursă.. În orice situație în care utilizați informațiile și datele, conținuturile sau aspectele de ordin grafic în alt scop decât cel al informării generale vă asumați toate riscurile cu privire la orice eroare sau neînțelegere sau nefuncționalitate, etc.

În nici o situație/caz Compania nu va putea fi ținută și nu i se va putea angaja răspunderea pentru nici o pierdere, daună de orice fel, incluzând dar fară limitare la daune sau pierderi indirecte sau decurgând din pierderi sau daune privind profituri pierdute rezultand din sau în legatură cu utilizarea website-ului sau a oricareia dintre paginile sale.

Prin intermediul acestui website veți fi în măsură să accesați alte website-uri care nu sunt sub controlul Companiei. Compania nu are control asupra conținutului, naturii și disponibilității acelor website-uri. Includerea oricaror link-uri nu implică în mod necesar o recomandare sau o afiliere cu acele webite-uri sau o însușire a opinilor exprimate de acestea.

Compania depune eforturi pentru asigurarea funcționalității normale a website-ului și a paginilor sale, însă, în nici o situație aceasta nu își asumă responsabilitatea și nu va putea fi făcută responsabilă pentru indisponibilități temporare ale website-ului datorită unor probleme tehnice care sunt în afara controlului său.

Protejarea datelor cu caracter personal sau cele de natură bancară și securitatea

Compania se obligă să respecte prevederile legale în vigoare cu privire la protecția și securitatea datelor colectate așa cum este indicat și în Termenii și Conditiile de utilizarea a website-lui.

Actualizare 10.05.2020