fbpx
Home  /  Colorex Paints – fabrica de vopsele lavabile ecologice

Colorex Paints – fabrica de vopsele lavabile ecologice

5

Suntem un producător de talie mică de vopsele lavabile ecologice pentru interior și exterior, tencuieli decorative cu paste subțiri și produse complementare (250 t/an), fiind totodată și unul din puținii producători de vopsele pentru acoperiș și pardoseală din România. Tehnologiile moderne utilizate, calitatea rețetelor și a materiilor prime folosite, precum și competențele tehnicienilor noștri ne permite să comercializăm o gamă largă de produse, în condiții de garanție asigurată de peste 10 ani.

Colorex a luat naștere în anul 1994 (fiind numit la acel moment S.C. Împărat S.R.L.), având ca principal obiect de activitate producția vopselurilor/varurilor lavabile și a tencuielilor. Primul utilaj profesional (KREISS-DISOLVER) a fost achiziționat în anul 1998, succesul înregistrat pe piața locală determinând creșterea capacității de producție în următorii ani.

La sfârșitul anului 1999 portofoliul nostru cuprindea două categorii de produse: vopsele lavabile pentru interior și exterior (90% din volumul producției) și tencuieli (10% din volumul producției).

Criteriile de performanță și calitățile produselor noastre sunt apreciate atât prin agrementări ale organismelor competente în domeniu (Comisia de Agrement Tehnic ICECON - București, Ministerul Sănătății, Laboratorul de Chimie Sanitară, Laboratorul de Testări Chimice de la Antibiotice S.A.) cât și prin poveștile de succes ale clienților și partenerilor noștri.

De-a lungul călătoriei noastre până în prezent, am reușit să ieșim în evidență prin numeroase premii și mențiuni în rândul Topurilor Camerei de Comerț și Industrie, „Fabricat în România”, Întreprinderi Mici și Mijlocii, cât și la târguri și expoziții.

Astăzi ne mândrim cu 4 game de produse pe bază de apă, ecologice și nepoluante:

EX ULTRA – varuri și vopsele de exterior

EX PREMIUM – varuri și vopsele de interior

EX XTREME și EX DECO – tencuieli decorative

EX PRIM – grunduri și amorse

Recenzii

  • "Ceele mai bune vopsele!"
    Ii recomand pe cei la ColorEX cu toata increderea. Tencuiala decorativa de exterior este de departe cea mai buna de pe piata. O spun eu ca si client dar o spun si mesterii care lucreaza cu ea. Varurile, in acelasi timp, sunt de foarte buna calitate.
    5

Posteaza comentariu

Scrie o recenzie

Colorex Paints – fabrica de vopsele lavabile ecologice

Lețcani 707280, România

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.