fbpx
Home  /  Alldaynatural – produse cosmetice naturale 100% homemade

Alldaynatural – produse cosmetice naturale 100% homemade

ALLDAYNATURAL sau “ÎN FIECARE ZI NATURAL”, este esența numelui, a misiunii noastre precum şi a produselor de înfrumusețare, având principii de dezvoltare de produse cosmetice inovatoare, bazate numai pe ingrediente naturale. Pentru ca sunt întrebată adesea de ce am ales numele brandului nostru în limba engleză, o să vă fac o destăinuire, şi anume acesta se naşte din alăturarea a două nume: Alex şi David, numele celor doi băieți ai noștri.

ALLDAYNATURAL este brandul prin care ne-am regăsit și ne-am depășit limitele, iar în poziţia aceasta nu am fi putut ajunge fără pasiune pentru ceea ce facem şi faţă de cei pentru care o facem.

Fiecare produs este realizat manual, folosim cele mai exclusiviste ingrediente combinate prin rețete unice bogate în nutrienţi, extracte, unturi, uleiuri, având certificate de siguranță. Ingredientele active de proveniență vegetală folosite au eficacitate dovedită în cadrul studiilor clinice, pentru ca fiecare dintre ele să aducă beneficii pentru piele. Combinația unică de extracte din plante este absorbită rapid în piele până în stratul bazal al epidermei și contribuie în accelerarea procesului de regenerare celulară. În procesul de fabricație nu sunt folosite materii prime provenite din uleiuri minerale, parafine, coloranți, parabeni, aditivi sau alte substanțe care să nu fie biocompatibile cu pielea.

Producem în loturi mici, bine controlate, prin procese lente și la temperaturi moderate, pentru a păstra intacte proprietățile active ale ingredientelor folosite.

ALLDAYNATURAL este marcă înregistrata în România din 16.03.2018, conform Certificatului de înregistrare nr. 156316 eliberat de OSIM. Produsele ALLDAYNATURAL beneficiază de analize fizico-chimice si microbiologice acordate de un laborator omologat de Ministerul Sănătății. Sunt notificate EU şi îndeplinesc Directivele Europene ( cf. Regulamentului CE 1223/ 2009).

Publicată de Alldaynatural pe Sâmbătă, 21 iulie 2018

Posteaza comentariu

Scrie o recenzie

Alldaynatural – produse cosmetice naturale 100% homemade

Ciucea 407225, România

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.