fbpx
Home  /  Hipy – suc ecologic din cătină albă

Hipy – suc ecologic din cătină albă

“Probabil fructul cel mai echilibrat de pe planetă, cătina poate fi considerată ea însăşi o multivitamină, conţinând 190 de nutrienţi bioactivi.” - Gerald P. Curatola pentru doctoroz.com

Ce este Hipy?

Hipy este DOAR sucul şi pulpa din fructele ecologice de cătină albă. FĂRĂ adaos de apă, zahăr sau conservanţi. Exact ca cel făcut acasă: acrişor şi tulbure natural.

Conţinutul punguţei Hipy

Hipy are 320 g. şi conţine 100% suc din catină albă din cultură românească certificată ecologic. Ce poate fi mai bun de atât?

De ce să alegem Sucul de Cătină Hipy?

Hipy – Suc Ecologic din Cătină Albă presat la rece este de departe un produs unic pe piaţa românească impunându-se prin caracteristici importante, susţinute de analize de laborator și certificări obţinute în urma inspecţiilor efectuate periodic de către organismele abilitate:

- Hipy este un produs ecologic certificat!

Fructele de cătină provin din cultură românească de cătină cu certificare ecologică, lipsa substanţelor chimice fiind verificată și analizată periodic de CERTROM – Organismul de Inspecţie și Certificare Ecologică.

- Hipy este DOAR suc de fructe de cătină albă din cel mai bun soi!

Plantaţia de 20 de hectare este situată în comuna Popricani, judeţul Iași şi este cultivată doar cu cătină albă ecologică din soi nemţesc certificat: Orange Energy. Fructele de cătină se recoltează la început de toamnă, eşalonat, atunci când fructul a atins greutatea optimă şi conţinutul său în substanţe active este maxim. Hipy conţine DOAR sucul şi pulpa din fructele de cătină albă, fără adaos de apă, zahăr sau conservanţi. Din acest motiv sucul Hipy este acrişor, tulbure natural şi are consistenţa unui nectar.

- Hipy foloseşte cea mai bună metodă de conservare: congelarea!

Sucul ecologic de cătină Hipy se obţine doar prin presare la rece, fiind ambalat în pungi speciale și congelat rapid la -32℃. Spre deosebire de pasteurizare, congelarea îi menţine ridicată calitatea nutriţională şi îi păstrează nealterate toate proprietaţile. De ce este foarte important acest aspect? Mare parte din puterea vindecătoare a cătinei stă în conţinutul uriaş de vitamina C: de zece ori mai mare decât a citricelor! Dar vitamina C este termolabilă. Asta înseamnă că prin pasteurizare sau ridicarea la o temperatură înaltă vitamina C se pierde în proporţie mare (cca 80%). Sucul de cătină “Hipy” este procesat la rece și congelat rapid pastrând nealterate calităţile fructelor proaspete.

BENEFICIILE SUCULUI DE CĂTINĂ

Când vorbim despre cătină, fructele crude sunt cele mai bune de consumat pentru a beneficia de maximul de vitamine şi substanţe de care organismul nostru are nevoie. Se culeg fructele, se spală cu apă rece şi se consumă ca atare sau se poate face un suc prin zdrobirea lor. Atunci când nu avem la dispoziţie fructe proaspete, sucul ecologic congelat din cătină albă ”Hipy” este alegerea cea mai bună, susţinând starea de sănătate a consumatorilor.

1. Sucul de cătină: un puternic vitaminizant şi un energizant natural
2. Sucul de cătină: pune pe fugă infecţiile şi întăreşte sistemul imunitar
3. Sucul de cătină: înlătură anemia
4. Sucul de cătină: puternic efect antioxidant
5. Sucul de cătină: întăreşte inima și vasele de sânge
6. Sucul de cătină: de ajutor în tratarea hepatitei acute, cronice şi ciroză incipientă
7. Sucul de cătină: efect citoprotector
8. Sucul de cătină: mai tare ca depresia
9. Sucul de cătină: un bun ajutor în curele de slăbire
10. Sucul de cătină: scade colesterolul rău
11. Sucul de cătină: susţine sănătatea pielii
12. Sucul de cătină: previne imbătrânirea
13. Sucul de cătină: ajută vederea

De unde poti cumpara Hipy?

Hipy este prezent în aproape toate hypermarket-urile Carrefour din ţară. Căută lădiţele frigorifice Hipy în zona fructelor, lângă cântare.

Certificare BIO

Posteaza comentariu

Scrie o recenzie

Hipy – suc ecologic din cătină albă

Strada Timpului 16, Iași 707023, România

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.