fbpx
Home  /  Biofuture Carpathia

Biofuture Carpathia

In armonie cu natura

Biofuture inseamna reintoarcerea la natura, la simplitate si eficienta, la o viata de calitate in armonie cu intreaga creatie.

Calitatea de exceptie a produselor noastre este rodul cooperarii si nu a competitiei. Suntem extrem de atenti si receptivi la parerile si nevoile clientilor si colaboram cu parteneri de calitate ce impartasesc aceleasi valori ca noi.

Toate produsele Biofuture sunt realizate artizanal, la nivel de microproductie, cu aceiasi grija si atentie precum le realizam acasa, pentru familia noastra.

Produsele realizate de noi sunt:

  1. deshidratoare
  2. alimente deshidratate (crackers, fructe/legume, painici terapeutice)
  3. extracte organice uleioase din seminte si plante medicinale

Deshidratoarele Biofuture sunt recunoscute drept cele mai eficiente deshidratoare pentru alimente vii. Sunt singurele deshidratoare de alimente care imita uscarea naturala cu toate beneficiile acesteia (pastrarea enzimelor, conservare pe termen lung fara conservanti, pastrarea integrala a proprietatilor etc).

Produsele deshidratate Biofuture sunt realizate cu cele mai curate ingrediente obtenabile, de regula certificate bio. Produsele sunt prelucrate la 38 grade pentru pastrarea integrala a enzimelor si proprietatilor nutritive si nu contin gluten, soia, zahar sau indulcitori artificiali, ingrediente de origine animala, ingrediente modificate genetic, amidon, grasimi hidrogenate, drojdie, conservanti, potentiatori sau aditivi de orice fel.

Produsele terapeutice sunt realizate impreuna cu dna. Dr. Ing. Iuliana Barbu - fondatoarea Farmaciei Naturii. Practic am conceput impreuna un tip de hrana asociata tratamentelor fitoterapeutice pe domenii specifice. Astfel, pacientii pot inlocui o masa cu aceste gustari hranitoare realizate doar din seminte hidratate intr-o infuzie de plante medicinale.

Extractia uleiurilor organice este realizata prin tehnica veche a presarii la rece a plantelor medicinale si a semintelor crude, atent selectionate, din culturi certificate bio. Presa organica, inovata de Sava Raul - fondatorul Organic Joy, este singura in masura sa pastreze atat nutrientii cat mai ales viata ingredientelor (enzimele). Produsele se adreseaza in mod special specialistilor (farmacisti, terapeuti etc) dar pot fi la fel de bine folosite de oricine doreste sa-si realizeze acasa produse cosmetice sau de ingrijire naturala specifice nevoilor proprii.

Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit si incurajat sa continuam precum si celor care, apreciind calitatea produselor noastre, sprijina productia romaneasca prin cumpararea produselor marca Biofuture.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Biofuture Carpathia

București, România

0720 071 717 / 0722 259 813

Profile sociale

Ia legatura cu compania

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.