Se încarcă...
Cămara Laurus

Cămara Laurus te pregătește de iarnă și anul acesta cuvarza murata!

Ți-ai pregătit cămara cu murături pentru anul acesta? Dacă nu, bazează-te pe Cămara Laurus pentru că te pregătește de iarnă și anul acesta. 

Cămara Laurus – Murături de la Milișăuți este un proiect care a luat ființă din inițiativa lui Lucian Laurus, un fabricant de murături asortate care a învățat taina conservării fructelor și legumelor de la părinții și bunicii săi. 

Cu aproape un secol în urmă, în perioada interbelică, în anul 1935 mai exact, alimentele bune erau la mare preț și de aceea, ca să-și rotunjească veniturile, străbunicii lui Lucian Laurus au început să vândă castraveți murați pe care îi creșteau în propria grădină și îi conservau după o rețetă proprie. Varza murata de la ei este vidata in zeama proprie.

Secretul producerii unor murături ferme, aromate și foarte gustoase, a fost transmis în familia Laurus din generație generație și fiecare membru care l-a aflat, a păstrat bine taina dezvoltând tot mai mult ideea de afaceri pe care au avut-o străbunicii săi.

Pe lângă gustul lor deosebit, murăturile din Cămara Laurus se mai remarcă printr-o caracteristică aparte. Ele nu conțin niciun fel de conservanți artificiali sau orice alt fel de chimicale, care să le altereze gustul ori alte proprietăți naturale. 

Delicioasele murături Cămara Laurus nu au în componența lor decât legume proaspete și gustoase din grădina producătorilor, sare din salina Cacica și apă limpede de izvor.

Cu puțin timp înainte, murăturile Cămara Laurus puteau fi gustate doar în pensiunile din vecini, la târgurile locale sau direct acasă la producătorii lor. Dar acum, ambițios din fire și cu sângele strămoșilor comercianți iscusiți curgându-i prin vene, Lucian Laurus și-a extins afacerea și le-a făcut disponibile și pe paginile sale de pe rețelele sociale, precum și prin comandă telefonică la numărul de telefon 0747-097-790.

De ce să cumperi murături asortate și varză murată din Cămara Laurus pentru propria ta cămară?

Iarna este lungă, dar nu toată lumea are timp să se pregătească pentru ea așa cum se cuvine. De aceea, dacă nu ai timp să pui murături, dar vrei să beneficiezi de toate avantajele pe care ți le oferă murăturile, ca de exemplu: gustul lor unic, dar și vitaminele și mineralele lor atât de prețioase pentru sănătate, cumpără murături din Cămara Laurus și pregătește-te să treci cu bine peste friguroasa iarnă.

De asemenea, încă un motiv pentru care murăturile nu trebuie să lipsească nici din cămara ta sunt postul creștinesc și sărbătorile care bat la ușă. Dacă obișnuiești să postești înainte de sfintele sărbători de iarnă, atunci murăturile din Cămara Laurus îți vor înbogăți melese și îți vor spori pofta de mâncare. De asemenea, când îți vei întâmpina musafirii la masa de Cărciun sau de Anul Nou, cu siguranță vei primi o mulțime de complimente dacă vei servi murături sau mâncăruri cu murături din Cămara Laurus.

Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care noi recomandăm delicioasele murături din Cămara Laurus. Dar cu siguranță atunci când le vei gusta, te vei convinge și singur de ce merită din plin să alegi astfel de bunătăți!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: