Se încarcă...

Cămara Laurus

Murături la Milișăuți - varza murata, castraveti murati și murături asortate

Descriere

A fost odată ca niciodată o familie pe nume Laurus care an de an prepara varza murata, castraveti murati și muraturi asortate cum nimeni din împrejurimi nu mai știa. Povestea murăturilor acestei familii a început în anul 1935 și se continuă și astăzi că de nu le-ați putea gusta și savura, ce rost ar avea să vă mai facem poftă cu ele?

Fiind vorba de niște murături preparate după rețete tradiționale românești, poate aveți impresia că le intuiți deja aroma, dar varza, castravetii si muraturile asortate de la Milișăuți, preparate Lucian Laurus și cei dragi ai săi sunt niște murături dichisite, cu multe secrete ce abia așteaptă să fie descoperite.

Cea mai mare taină a acestor murături tari și gustoase am descoperit-o noi: sarea din salina Cacica, o mină de sare care la vremea ei se număra printre cele mai moderne din Europa. Apoi, merită să amintim și de apa limpede de izvor care răsfață legumele și le transformă în cele mai bune murături pe care le-ați gustat vreodată.

Mai e și faptul că murăturile Cămara Laurus nu conțin niciun fel de aditivi, chimicale și alte substanțe care de fapt nu au ce căuta în niciun fel de mâncare, dar acesta nu este niciun secret pentru că îți dai seama de la prima îmbucătură că sunt exact ce trebuie.

De la o mică afacere de familie, la un business în toată regula

În familia lui Lucian comerțul cu murături are o istorie veche. Încă din anul 1935, când alimentele erau la mare preț, străbunicii acestuia își rotunjeau veniturile câștigând din vânzarea castraveților murați pe care în produceau în propria grădină.

La început, doar oaspeții pensiunilor din vecini, clienții târgurilor locale și musafirii familiei Laurus se puteau bucura de celebrele murături. Dar acum, de când Lucian Laurus s-a alăturat comunității Fabricat in RO, toți pofticioșii din țară au acces la varză murata, castraveti murati și murături asortate pe sătuturate.

Afacerea s-a extins, dar pe de altă parte nimic din valorile după care a fost clădit acest brand nu s-a schimbat și dedicația producătorilor, calitatea materialelor și tehnicile de fabricare au rămas exact la fel.

Varza murata

Pentru sarmale, varză călită, supe și alte rețete tradiționale românești pe bază de varza murata, la Cămara Laurus vă așteaptă pachete cu varză întreagă, ambalată în vid, numai bună de pus la mâncare.

Varza murata Cămara Laurus este crocantă, fermă și suculentă și conferă mâncărurilor din care face parte o savoare inconfundabilă.

Castraveti murati

Pentru noi, românii, castraveții murați sunt o delicatesă fără de care cu greu ne putem imagina iarna. 

Pe post de garnitură, sau în mâncare, castraveții murați Cămara Laurus vă vor aminti de iernile petrecute la bunici și de mesele lor încărcate cu bunătăți. Încearcă-i și savurează-i, dar cu responsabilitate pentru că s-ar putea să nu te poți opri până nu-i dai gata pe toți.

Muraturi asortate

Pentru că e greu să alegi un singur tip când vine vorba de murături bune, Cămara Laurus a creat pentru cei care se decid cu dificultate și pachete cu murături asortate. Delicioase și gustoase, aceste murături oferă meselor voastre nu doar un plus de savoare, ci și mai multă culoare, datorită aspectului lor deosebit.

De aceea, când vreți să impresionați prin bun gust și rafinament, chiar dacă este vorba de o masă modestă, o farfurioară cu murături asortate Cămara Laurus vă ajută să ieșiți în evidență.

Adresa

Milișăuți

Retele sociale
Contact

   • Andrei
    6 martie 2020 at 3:24 PM

    Cele mai bune murături!

   Add a review