Se încarcă...

Pai din Pai

Paie ecologice fabricate din paie de grâu

Descriere

Ai renunțat la plăcerea de a mai savura băutura preferată sorbind-o cu un pai de baut dintr-un pahar de dragul mediului și pentru viitorul întregii planete? Este un gest onorabil, dar să știi că nu este neapărat necesar deoarece există acum alternative elegante și nepoluante la tradiționalele paie din plastic.

Ce spui de un pai ecologic inovator, cu care să te răsfeți fără să-ți pătezi conștiința?

Pai din Pai este un producător român eco-responsabil de paie de baut, care a găsit o soluție perfectă la paiele din plastic care poluează mediul, dar și la cele din hârtie, aparent mai blânde cu natura, dar totuși pline de substanțe chimice periculoase.

Mitul paielor din hârtie și bioplastic

Știai că în Uniunea Europeană paiele din bioplastic sunt interzise prin lege? Guvernul francez este atât de îngrijorat cu problema mediului încât a obligat producători de paie din bioplastic din Franța să scrie pe website-urile lor faptul că este interzisă comercializarea produselor lor pe teritoriul Uniunii Europene.

Nici măcar paiele din trestie de zahăr, despre care se spune că sunt compostabile și biodegradabile nu sunt o soluție pentru protecția mediului înconjurător. Din cauza inserțiilor lor din plastic aceste paie nu sunt atât de prietenoase cu mediul pe cât se recomandă.

Paiele compostabile trebuie colectate separat, nu reciclate pur și simplu, pentru a ajunge compost. Dar nu este posibil deoarece, ca un produs să fie biodegradabil, el trebuie să fie fabricat exclusiv din materiale 100% naturale, biodegradabile.

De asemenea, o altă problemă pe care o ridică produsele fabricate din bioplastic este amprenta de carbon. Pe lângă faptul că nu sunt biodegradabile, paiele din bioplastic au o amprentă de carbon dublă față de cele fabricate din plastic obișnuit.

Cel mai practic, eco-friendly și elegant pai de băut

Pai din Pai au descoperit o metodă sigură de a transforma paiele de grâu în paie de băut perfect funcționale și ecologice, care se pot folosi atât pentru băuturile reci cât și cele calde, foarte rezistente și fără, extrem de important, gust. 

Paiele de grâu sunt paie biodegradabile, fabricate din tulpini de grâu - o resursă regenerabilă și sustenabilă. Datorită procesului de fabricare, ele sunt foarte rezistente și se pot refolosi după spălare manuală, sau chiar în mașina de spălat vase.

Așadar, ia-ți adio de la paiele din hârtie care se înmuiau și se dizolvau în băutura ta înainte de a reuși să o termini, în care trebuia să investești mereu și mereu fiind imposibil de reutilizat și care alterau gustul ceaiurilor și cafelelor tale, împrumutând acestora aroma lor sintetică.

Aceste paie 100% naturale fabricate din paie de grau îți permit să savurezi băuturile preferate exact așa cum îți place ție, fără a sacrifica bunăstarea mediului înconjurător și implicit și pe a ta, personală, pentru că la fel ca fiecare dintre noi faci parte din această lume mare pe care cu toții avem datoria de a o îngriji și a o iubi așa cum merită!

Iar dacă paiele din grâu ți se par o invenție inovativă, atunci trebuie să știi că ele sunt doar vârful iceberg-ului. Începând cu vara aceasta îți vei putea savura băuturile și cu paie de secară, un alt produs extraordinar marca Pai cu Pai.

Alege responsabil paiul tău de băut!

Adresa

Dobromir, Constanţa, România

Retele sociale
Contact

    • No comments yet.
    • Add a review