Se încarcă...

Cosuri Nuiele

coșuri de nuiele împletite

Descriere

Cauți o sugestie de prezentare pentru un cadou elegant? Se apropie un eveniment important din viața ta și îți dorești decoruri ieșite din comun? Sau pur și simplu vrei să dai locuinței tale un aer mai rustic? Atunci ai ajuns exact unde trebuie pentru că Atelierul Kos Artis îți oferă o gamă variată de coșuri și alte produse din nuiele îmletite.

Găsești în portofoliul acestui atelier zeci de modele de coșuri, decorațiuni și chiar și mobilier de răchită, toate fabricate în Valea Pârâului Alb, din zona Odorheiu Secuiesc, județul Harghita.

Coșuri cu aer rustic - Un meșteșug tradițional transformat într-o afacere de familie

Meșteșugurile se moștenesc din generație în generație, iar împletitul nuielelor nu este o excepție. Fondatorul brandului Kos Artis a învățat de la părinții săi cum să împletească răchită ca s-o transforme în niște obiecte formidabile și cu toate că nu a iubit la început acest meșteșug, în cele din urmă, s-a lăsat condus de inimă și de energia care l-a legat pe viață de acesta. Și astfel, prin multă muncă, trudă și pasiune, a reușit să-și transforme darul într-o afacere cu potențial.

Răchita folosită pentru aceste cosuri impletite este o răchită specială, provenită din culturi controlate. Ea are o elasticitate și o rezistență bună, în timp ce greutatea ei este redusă, numai bună pentru a fi folosită la fabricarea unor decorațiuni și obiecte de mobilier elegante, cu un aer rustic și cu multă personalitate.

Fiecare cos nuiele din colecția Kos Artis nu este doar frumos, ci și ecologic, întrucât răchita, fiind o fibră vegetală, este biodegradabilă. De asemenea, fiind lucrat manual, fiecare coș este unic. Toți pașii din procesul său de fabricare sunt atent calculați, luând în considerare fiecare detaliu și obținând astfel niște produse cu adevărat deosebite, care transformă atmosfera oricărui loc unde sunt folosite.

Adresa

Cristuru Secuiesc, Harghita 535400, România

Retele sociale
Contact

    • No comments yet.
    • Add a review