Se încarcă...

Categorie: Interviuri

Ce poate fi mai inspirațional pentru cineva care dorește să înceapă o afacere decât să afle direct de la o persoană care a reușit în domeniul respectiv ce a făcut aceasta pentru a ajunge acolo unde și-a dorit? Pentru noi cel puțin, interviurile sunt cele mai bune exemple de practici eficiente în afaceri și tocmai de aceea, pe platforma noastră, am făcut o rubrică specială de interviuri cu producători din toate domeniile. Unii dintre cei care au răspuns la întrebările noastre sunt chiar partenerii noștri de încredere; alții producători care și-au dorit să facă parte din comunitatea noastră; însă un lucru pe care toți acești producători români îl au în comun este dorința de a schimba ceva la România și de a oferi tuturor românilor produse și servicii de excepție.

Vrei ca și povestea ta să-și găsească loc printre aceste interviuri?

Dacă te numeri printre producătorii români mândri de realizările lor și ai o poveste pe care vrei s-o afle toată lumea, atunci dă-ne un semn și hai să stăm de vorbă. Am creat această platformă anume cu scopul de a crea un loc prielnic pentru producătorii români de a-și promova produsele și serviciile și de a ajunge mai ușor la potențialii lor clienți. Iar dacă tu ești unul din acei producători care își doresc să obțină mai multă vizibilitate pe internet, atunci nu ezita să ne contactezi.

În cadrul fiecăruia din interviurile noastre încărcăm să aflăm acele lucruri de care ar putea fi interesați cititorii noștri care vor să-și deschidă o afacere, dar în același timp le dăm producătorilor intervievați șansa de a se exprima liber și de a transmite cititorilor noștri lucrurile pe care vor să le facă cunoscute în legătură cu business-urile lor. Și, credem noi, rezultatele finale sunt cu totul și cu totul deosebite. Nu-i așa?

iul. 16
Interviu cu Gabriel Roceanu – CEO Crama Oprișor

Vinul este una din băuturile preferate ale membrilor comunității FabricatinRO și a…

iul. 01
Interviu cu fondatorul companiei ESI

La FabricatinRO facem tot posibilul să oferim cititorilor blogului nostru, dar și…

apr. 18
Interviu cu câștigătoarea concursului Electra Distribuție

Anul trecut a fost anul concursurilor pentru comunitatea FabricatinRO. Alături de…

mart. 13
Interviu cu Electra Distribuție. Află totul despre cum se montează interfoanele românești de calitate

Electra Distribuție este unul din partenerii de top ai platformei noastre. Am vorbit…