Categorie: Accesorii

O lecție de viață pe care trebuie s-o știe orice adult este cum să-și accesorizeze ținutele. Secretul accesorizării constă în achiziționarea de piese atemporale care vor rămâne în garderoba ta pentru anii următori.

Este vorba de calitate în detrimentul cantității și de a investi în articole care vor dăinui dincolo de tendințe și la un moment dat se vor transforma în mici comori neprețuite. Când îți cumperi un accesoriu, întreabă-te: voi purta asta peste 25 de ani? Dacă răspunsul este da, atunci merită să cumperi accesoriul respectiv și să cheltuiești câțiva bănuți pentru a te bucura de măiestria și ingeniozitatea de care a dat dovadă meșterul său, mai ales dacă este un accesoriu românesc, ca cele despre care vorbim în paginile acestui blog.

De ce să investim în accesorii românești?

Accesoriile ne sunt necesare pentru că ele ne completează ținuta și ne-o scot în evidență. Dar pe de altă parte, alese neinspirat, ne-o pot distruge. Investiția într-o geantă de lux, bine lucrată, în bijuterii și ceasuri, îți poate aduce look-ul la următorul nivel. Alege doar acccesorii din materiale de înaltă calitate și cu un design deosebit, care pot face chiar și cei mai simpli blugi și tricouri să arate șic și stilat. Adaugă un ceas frumos la o cămașă albă, simplă, sau un lănțișor finuț la o rochie de vară înflorată și vei arăta cu totul și cu totul deosebit.

Mai mult, obiceiurile noastre legate de cumpărături au un impact uriaș asupra mediului. Având în vedere preocupările actuale legate de schimbările climatice, este timpul să facem o schimbare și atunci când vrem să ne schimbăm imaginea, în loc să investim în haine pe care le purtăm doar un sezon, mai bine investim în accesorii pe care le purtăm o viață. S-ar putea să nu crezi că îmbrăcămintea are vreo legătură cu capriciile vremii, dar este timpul ca fiecare dintre noi să acorde mai multă atenție imapactului pe care fast fashion-ul îl are asupra planetei noastre.

iul. 19
Pai din Stuf: Din Delta Dunării direct la tine în pahar

Puține lucruri ne bucură mai mult decât ocazia de a prezenta un nou producător român…

mai 01
Elyk Creation – pentru atunci când vrei să-ți scoți ținuta din anonimat

Credeai poate că le-ai văzut pe toate când vine vorba de genți, dar dă-ne voie să-ți…

mart. 05
8 Cadouri deosebite pentru Ziua Femeii de la Maria’s Ladybugs

Mai sunt doar câteva zile până la cea mai importantă sărbătoare din an pentru toate…

feb. 20
3 Cadouri Maria`s Ladybugs pe care să le dăruiești femeilor din viața ta

Încă este luna cadourilor, iar Dragobete bate la ușă. În plus, mai sunt doar câteva…

mart. 10
Millefiori – bucurie colorată, manual lucrată

Sticla există pentru a ne demonstra cât de fermecătoare poate fi chimia, Sticla de…