Se încarcă...

Categorie: Cazare în România

Pe platforma FabricatinRO nu găsești doar cele mai bune produse din țara noastră, ci și servicii de top. La capitolul cazare în România ne-am făcut bine temele și am conceput nenumărate articole de prezentare cu unitățile de cazare care ne-au atras atenția prin confortul de care beneficiază oaspeții lor, dar și prin profesionalismul de care dau dovadă proprietarii.

Ne plac în mod special pensiunile, cabanele și alte unități de cazare cu o capacitate mai mică, împrăștiate prin diferite zone rurale din țara noastră, ca niște comori ascunse care abia așteaptă să fie descoperite și prețuite la adevărata lor valoare. Dar asta nu înseamnă că nu ne fascinează și hotelurile mari, mai ales cele care au la bază un concept deosebit și o poveste care merită să fie transmisă mai departe.

Cazare în România pentru toate gusturile și buzunarele

Am creat această categorie pe website-ul nostru pentru a promova proprietarii români de unități de cazare, dar și pentru a-i ajuta pe cei care vor să călătorească în România și să stea în locuri frumoase și confortabile, dar dispun de un buget limitat. Astfel, am inclus în această rubrică, și la fel vom proceda și în continuare, unități de cazare care mai de care mai diferite și pentru toate buzunarele.

Și tu, dacă ai fost în vacanță și ți-a plăcut unde ai stat, sau ești patronul unei unități de cazare care vrei să câștige mai multă vizibilitate în mediul online, ne poți spune povestea ta și noi o vom publica. Cu cât adunăm mai multe povești în această rubrică, cu atât utilitatea acestei platforme va crește, iar serviciile românești vor fi mai bine prezentate.

De asemenea, dacă ai idei sau sugestii de îmbunătățire a serviciilor de cazare din România, putem sta de vorbă și despre aceste lucruri sau despre orice alte subiecte legate de cazare.

oct. 08
Tablouri cu licheni stabilizați – o formă modernă de artă

În ultimii ani, lichenii s-au transformat din simple grupări de organisme care…

dec. 20
Casa Baciu – o călătorie în trecut care te pregătește de prezent

Casa Baciu este o destinație de vacanță ideală pentru cei cărora le place să…

feb. 03
4 Motive să-ți petreci vacanța aproape de natură, la pensiunea Casa Baciu

Când vine vorba de o vacanță extraordinară nu trebuie să cauți prea departe pentru a…

sept. 11
Cauti un loc de cazare in regim hotelier unde sa te simti ca acasa?

Se spune ca nicaieri nu este ca acasa si in general suntem de acord cu aceasta…

iun. 11
Criteriile care dictează alegerea textilelor pentru hotel

Industria ospitalității trebuie să vizeze întotdeauna menținerea unor standarde…

sept. 28
Pensiunea Denisa – oaza de relaxare din Valea Salardului

Turismul în România devine tot mai dezvoltat si mai calitativ, astfel ca tot mai multi…