Categorie: Concurs

Ai chef de un concurs cu reguli simple, dar cu premii care mai de care mai atractive? Cu produse și servicii pur românești, de înaltă calitate, care să-ți umple viața de bucurie și să-ți sporească nivelul de confort? Atunci stai aproape de noi pentru că pe această platformă organizăm foarte des concursuri cu premii românești la care cea mai dificilă condiție de participare este să-ți dorești să te înscrii.

De-a lungul timpului am oferit prin intermediul concursurilor noastre multe sticle de vin și de lapte, prăjituri, dar și sisteme de securitate și încă câte și mai câte lucruri de care câștigătorii noștri s-au bucurat din plin.

Fiecare concurs de pe această platformă este realizat în colaborare cu unul din partenerii noștri, fără excepție producători români sau furnizori de servicii din țara noastră. Astfel, dacă participi, ai garanția că ceea ce câștigi provine din România.

Cum să participi la un concurs FabricatinRO?

În această categorie de pe blogul platformei noastre postăm în detaliu regulamentul fiecărui concurs pe care îl organizăm. De asemenea, pentru că majoritatea concursurilor noastre se desfășoară pe platformele sociale, într-o variantă mult simplificată, listăm regulile concursurilor și acolo. De aceea, ca să afli ce trebuie să faci pentru a participa la un concurs organizat de noi, tot ce trebuie să faci este să citești cu atenție regulamentul și să respecți condițiile de participare.

Pentru majoritatea concursurilor noastre tot ce trebuie să faci este să răspunzi la o întrebare pe Facebook, Instagram sau direct pe platforma noastră, dar există și concursuri cu condiții mai complexe, dar la fel de distractive, lucru valabil și pentru metoda de alegere a câștigătorului.

În cazul concursurilor cu reguli foarte simple, lăsăm totul în seama norocului pentru a alege un câștigător, dar dacă este vorba de un concurs cu reguli mai complexe, punem accent pe creativitate.

sept. 11
[UPDATE] Concurs – De ce să cumperi produse cosmetice organice handmade?

Platforma FabricatînRO susține producătorii români și vă oferă posibilitatea să…

aug. 01
[UPDATE] Concurs – De ce să cumperi produse cosmetice naturale românești?

Platforma FabricatînRO susține producătorii români și vă oferă posibilitatea să…

dec. 01
[UPDATE] Concurs – De ce să cumperi produse fabricate în România?

Update: castigatorii concursului conform tragerii la sorti sunt: Maria Patraru –…

nov. 10
Regulament concurs: De ce să cumperi produse fabricate în România?

Art. 1 Organizatorul Concursului 1.1. Concursul este organizat de SC SC Vexcore S.R.L…

aug. 01
Regulament concurs: De ce să cumperi produse cosmetice naturale românești?

Art. 1 Organizatorul Concursului 1.1. Concursul este organizat de SC Vexcore S.R.L…