Se încarcă...
Strawberry Ice Cream 2239377 1920

Betty Ice, delicioasa inghetata fabricata in Bucovina

Betty Ice Inghetata RomaniaBetty Ice este cel mai mare producător local de inghetata din România. Compania are peste 760 de angajati care caută zilnic să îmbie armonia și fericirea din bunătățile naturii și să creeze cea mai bună înghețată din Suceava si de ce nu din Romania. Betty Ice a fost înființată în anul 1994 de antreprenorul roman Vasile Armenean, care a vandut-o in anul 2018 grupului Unilever, deja proprietar a brandurilor prestigioase de inghetata Magnum, Carte D’or, Cornetto, Ben & Jerry’s, etc. Betty Ice deține o fabrică in Bucovina, la Suceava, care este una dintre cele mai moderne fabrici de inghetata din Europa. Aici se pot produce zilnic aproximativ 100 de tone de înghețată. Compania detine deasemenea propria flota comerciala cu care asigura distributia la nivel national.

Care este gama de produse Betty Ice?

Fiecare sortiment Betty Ice are statutul unei opere gastronomice: delicată, fină, cremoasă, combinată cu fructe, cu alune, toppinguri sau cu alte bunătăți pe care le puteți aprecia și mai mult descoperindu-le singuri. De-a lungul anilor Betty Ice s-a adaptat dorintelor consumatorilor propunand deserturi inspirate din natura dar si de post, fara gluten, fara zahar sau vegan. Gama de produse este compusa de: Betty Ice Inghetata Romania 3
  • Gourmet
  • Premium
  • Standard
  • Junior
  • Fara zahar/ de sezon
  • HORECA

Unde putem degusta inghetata Betty Ice?

  • Peste 180 de chioscuri de inghetata deschise in timpul verii unde peste 60 de sortimente Betty Ice sunt gata să vă ofere experiențe gustative de neuitat.
  • Gelateriile Betty Ice, unde puteti degusta intr-o atmosfera speciala o multitudine de creatii originale pe baza de inghetata, bauturi racoritoare, cofenizate si cocktailuri de fructe. Gelateriile sunt prezente pentru moment doar in patru orase din Romania: Oradea, Cluj – Napoca, Sibiu si Brasov.
Gelateria Betty Ice Inghetata Romania
  • Ice Cream Bar – stand cu inghetata care ise poate instala in diverse locatii (envenimente speciale, nunti, etc).
  • Pe www.bettyiceshop.ro iti poti comanda inghetata preferata acasa, o înghețată delicioasă care-ți face poftă doar cât o privești. Pentru moment aceasta optiune este disponibila doar in Bucuresti.
Livrare Betty Ice Inghetata Romania   Înghețata Betty Ice este creată din pasiune, pentru a naște pasiuni și este fabricată în România. Consumând înghețată  Betty Ice, fabrica din Suceava isi poate menține sau chiar mări numarul de romani angajati in aceasta companie. Compania Betty Ice este membru in Asociatia “Producatorilor din Bucovina”. Betty Ice Inghetata Steag Romania Ti s-a facut pofta de inghetata? Descopera si inghetata de catina romaneasca.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: