Se încarcă...
Fb Img 1673428240684

Veste bună pentru amatorii laptelui de măgăriță! În 2023 beneficiezi de transport gratuit în toată țara!

Ne place să fim primii care îți aducem veștile bune așa că acum, la început de an, ne-am grăbit să scriem despre una dintre cele mai avantajoase oferte de la Ferma Măgărițelor de până în prezent! Este vorba despre serviciul de transport al laptelui tău de măgăriță preferat care începând cu anul acesta nu mai costă nimic!

Dacă până acum aproape două săptămâni trebuia să plătești câteva sute de lei ca să primești acasă lapte proaspăt de măgăriță pentru tine și familia ta, de acum înainte acest aliment atât de prețios va ajunge la tine fără să mai plătești nimic în plus față de prețul sticlelor sau flacoanelor pe care vrei să le cumperi. Și mai mult, nu există nicio limită minimă în ceea ce privește valoarea comenzii tale!

Cum să beneficiezi de transport gratuit când comanzi lapte de măgăriță de la Ferma Măgărițelor?

Singura condiție pe care trebuie s-o îndeplinești ca să beneficiezi întreg anul de generoasa ofertă pusă la dispoziția tuturor de către partenerul nostru Ferma Măgărițelor, trebuie doar să achiți comanda ta de lapte de măgăriță direct în contul bancar al furnizorului. 

Comenzile le poți plasa direct de pe website-ul oficial Ferma Măgărițelor sau din magazinul online al platformei noastre!

De ce să cumperi lapte de măgăriță de la Ferma Măgărițelor?

Laptele de măgăriță este singurul tip de lapte de origine animală a cărui formulă chimică este aproape identică cu cea a laptelui matern. De aceea, laptele de măgăriță este foarte ușor de tolerat atât de persoanele cu intoleranță la lapte, cât și de bebelușii care nu pot beneficia de beneficiile unei alăptări adecvate.

Laptele de măgăriță este bogat în nutrienți rari și valoroși la fel ca uleiul de pește, precum și Omega 3 și Omega 6, oxidanți naturali care previn efectele efectele îmbătrânirii.

Laptele de măgăriță se folosește de mii de ani pentru proprietățile sale unice și oamenii de știință ai secolului trecut au ajuns la concluzia că el poate fi folosit și ca hrană pentru bebelușii care din diferite motive nu pot fi alăptați. Chiar și acum, în Italia de exemplu, există o formulă specială de lapte praf pentru bebeluși care are la bază lapte de măgăriță și nu de vacă, așa cum au majoritatea celorlalte formule de pe piață din întreaga lume.

Iar laptele de măgăriță pe care poți să-l cumperi de la Ferma Măgărițelor nu este orice fel de lapte! Din oferta acestui magazin poți alege și lapte de măgăriță premium, muls în primele săptămâni după ce măgărițele au dat naștere puișorilor lor, mult mai bogat în nutrienți, precum colostrul.

Despre aceste avantaje ale laptelui de măgăriță am vorbit de multe ori pe acest blog, dar și în presa românească, dar dacă ele nu au reușit să te convingă să încerci acest miraculos aliment, cu siguranță o va face transportul gratuit de care sperăm să profiți din plin anul acesta!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: