Descriere

AutenticRo este un magazin online unde găseşti cele mai bune preparate tradiţionale româneşti din carne de porc, brânzeturi fine, cu o aromă intensă şi hrănitoare, dulciuri tradiţionale, vinuri de cea mai bună calitate, ce amintesc de parfumul toamnelor moldoveneşti, dulceţuri preparate din fructe pârguite, descântate la foc domol, dar şi produse din păstrav recunoscute ca produse montane.

Misiunea acestui magazin online este orientată spre nevoia cumpărătorului de a consuma produse tradiţionale româneşti, fără conservanţi, realizate artizanal şi nevoia de a regăsi, în contextual actual, simplitatea gusturilor şi aromelor de altădată.

Deasemeni, ne dorim să promovăm produse româneşti, preparate cu migală, respectând reţete tradiţionale, transmise de la o generaţie la alta, o ancoră culinară a bucătariei româneşti.

Gustul desăvârşit şi aromele inedite ale spaţiului bucovinean sunt livrate, în condiţii performante, tuturor românilor, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Savurează-le şi te vei pierde într-o poveste seducătoare de gusturi şi texturi, fiindcă nimic nu se compară cu aroma bucatelor tradiţionale preparate după reteţe originale, cu un gust autentic şi proaspăt!

[pdf-embedder url="https://fabricatinro.ro/wp-content/uploads/2019/11/catalog-autentic-fabricatinro.pdf" title="catalog autentic fabricatinro"]

Adresa

Str. Ing Andronic Motrescu, Radauti, Suceava

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review