Descriere

Se spune că două din secretele unei vieți fericite sunt: să nu stai niciodată pe loc și să nu bei de două ori aceeași bere.

Fie că vrei să te răcorești într-o zi caniculară, de vară; fie că vrei să descoperi o băutură nouă, care să-ți surprindă simțurile; fie că pur și siplu iubești berea artizanală, Casa Berarilor Artizani Iași este locul tău ideal pentru refugiu din cotidian și experiențe noi.

Casa Berarilor Artizani Iași te așteaptă cu peste 50 de sortimente de bere arizanală, care mai de care mai spectaculoase, care îți promit experiențe unice, nemaipomenite.

Cu cei de la Casa Berarilor Artizani Iași te poți întâlni și întâmplător, pe stradă, atunci când ies cu rulota în zilele cu soare. Așa că din când în când, atunci când nu poți ajunge tu singur în bârlogul berarilor, ajunge el la tine și tot ce trebuie să faci pentru o bere bună, e să te lași purtat de val.

Cu ce fel de branduri de bere te poți delecta la Casa Berarilor Artizani Iași?

Puțin probabil să găsești un loc atât de bogat la capitolul bere precum Casa Berarilor Artizani Iași. Nouă ne place atât de mult încât l-am supranumit Paradisul Berii. Aici poți găsi o mulțime de branduri de bere locale, curajoase, gustoase, autentice, care se transformă rapid în vedete pentru amatorii de bere, ca de exemplu:

  • Polaris Baltic Porter - o bere de la Cluj cu arome îndrăznețe de malț, lemn dulce și caramel, care se relaxează timp de 10 luni, înainte de a ajunge pe mesele pofticioșilor;
  • Bereta - Un brand de bere cu foarte multe sortimente pe care trebuie să le încerci și să le savurezi unul câte unul;
  • Musai  - O bere de la Bistrița pe care musai trebuie s-o savurezi cu prietenii deoarece cu siguranță veți găsi câte o aromă să placă la fiecare!
Adresa

Str. Gheorghe Ghibanescu nr 1, iasi, romania

Categorie
Retele sociale
Contact

    • No comments yet.
    • Add a review