Se încarcă...

Sonimpex Topoloveni

Magiun din prune Topoloveni

Descriere

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr, struguri sau dovleac și toată gama Topoloveana de zacuște, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României.

Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie.

De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute — cu stele de aur, cât și de Monde Selection— cu medalii de argint și bronz.

Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

Magazine proprii

Bulevardul Carol I Nr. 57 Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0722 638 756

Program

Luni- Vineri: 08:00-20:00

Sambata: 09:00-17:00

Duminica: INCHIS

Bulevardul C. A. Rosetti Nr. 26 Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0724 218 789

Program: Luni – Vineri: 08:00 – 20:00

Sambata: 09:00 – 17:00

Duminica: INCHIS

Adresa

Str. Maximilian Popovici, nr. 56, jud. Argeș, România

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review