Se încarcă...

Carmangeria Măcelaru’ Priceput

Produse tradiționale proaspete și afumate, de cea mai bună calitate

Descriere

Carmangeria Măcelaru’ Priceput reprezintă un producător de prestigiu din Iași, specializat în preparate tradiționale din carne de cea mai bună calitate. Cu o experiență îndelungată în domeniu, ne dedicăm cu pasiune și pricepere fabricării celor mai delicioase și autentice produse din carne.

Gama noastră variată de produse cuprinde cârnați proaspeți, pastramă fragedă, mici pregătiți după rețete tradiționale și o selecție generoasă de produse afumate, printre care se numără kaizer, jambon, mușchiulet montana sau cotlet. Fiecare preparat este atent lucrat, respectând tradițiile și secretele măcelăriei tradiționale, pentru a oferi clienților noștri o experiență culinară de neuitat.

Carmangeria Măcelaru’ Priceput îți aduce autenticitatea și savoarea tradiției direct în farfuria ta. Indiferent dacă organizezi o masă în familie sau un eveniment special, produsele noastre vor transforma fiecare ocazie într-un festin de savoare și bucurie.

Pentru a achiziționa produsele noastre, poți vizita magazinul nostru din Galați, situat pe Str. Roșiori nr. 29, unde vei găsi întreaga noastră gamă de specialități. De asemenea, pentru confortul tău, poți comanda online prin intermediul platformei FabricatînRO sau poți suna la numărul nostru de telefon 0744 166 109, afișat și pe pagina noastră oficială de Facebook. Livrăm produsele noastre oriunde în țară, astfel încât să te poți bucura de gustul nostru autentic în orice colț al României. Pentru clienții noștri din Iași, efectuăm livrări săptămânale, iar pentru a face o comandă, ne poți contacta la numărul de telefon 0755 095 222 sau poți folosi serviciul nostru de comenzi online disponibil pe pagina noastră de Facebook.

Te invităm să descoperi gustul autentic al produselor de la Carmangeria Măcelaru’ Priceput și să te bucuri de fiecare savoare și aromă autentică pe care le oferim. Odată ce vei gusta din delicatesele noastre, vei dori să revii mereu pentru mai mult!

Adresa

Iași, Romania

Contact

   • Claudia
    19 noiembrie 2019 at 5:10 PM

    Cele mai bune preparate mâncate vreodată !!! Un gust pe care nu îl poți uita și de care nu te msi saturi !

   Add a review