Se încarcă...

Produse tradiționale românești

Magazin online cu specialităţi şi produse tradiţionale româneşti

Descriere

AutenticRo este un magazin online cu o gamă foarte variată de preparate și produse tradiționale românești. Aici găsești brânzeturi fine, cu o aromă intensă, care te cucerește de la prima gustare; dulciuri migălite, care te invită să te lași pradă nostalgiei și să te gândești la frumoșii ani ai copilăriei și la gustul inconfundabil al bunătăților cum doar bunica știa să facă; vinuri de cea mai bună calitate, care te vor face să te gândești la parfumul de toamnă pe meleagurile Moldovei; dulcețuri preparate cu grijă din fructe bine coapte, descântate apoi la foc domol; delicatese din carne de păstrăv, preparate după rețete vechi, de la munte și multe multe alte bunătăți cum greu poți să găsești în altă parte.

Cu alte cuvinte, AutenticRo este o băcănie în toată regula, un magazin unde te așteaptă o colecție selectă de produse tradiționale românești, care satisfac și cele mai pretențioase gusturi. O explozie de gusturi și arome, de delicii fermecătoare și sănătoase, de parfum de țuică de prune și mireasmă de cozonac. 

Produse tradiționale românești pentru pofticioși și pretențioși

Indiferent dacă vrei să cumperi ceva delicios pentru cină, dacă îți dorești o țuică bună pe care s-o închini cu prietenii sau un cadou cu suflet românesc pe care să-l oferi cuiva drag, la AutenticRo găsești exact ceea ce îți trebuie. 

Misiunea acestei băcănii online este de a satisface întocmai nevoia românilor de a consuma produse tradiționale românești. De a oferi românilor privilegiul de a avea o dietă sănătoasă, bazată pe mâncare fără conservanți și bunătăți românești realizate artizanal, de maeștri cu experiență. Mulți cred că este greu să mai găsești în ziua de azi gusturi odată consacrate, gusturi simple, dar cu un impact puternic asupra celor care se desfată cu ele. În realitate însă, există astfel de oaze de plăceri culinare precum magazinul AutenticRo și trebuie doar să ai răbdare să le descoperi.

AutenticRO își dorește de asemenea să promoveze produsele românești, preparate cu migală, respectând rețete vechi, tradiționale, transmise din generație în generație, o ancoră culinară a bucătăriei românești.

Gustul desăvârșit al tuturor preparatelor pe care le poți descoperi aici se păstrează intact până la tine acasă, datorită tehnicilor performante de transport, în condiții optime de temperatură și umiditate, atât în țară cât și în străinătate. 

Produse Tradiționale Românești Autenticro

Produse Tradiționale Românești Autenticro 02

Ca să te convingi, trebuie să încerci și tu produsele din acest magazin și cu siguranță te vei pierde într-o poveste seducătoare, de gusturi și texturi, fiindcă nimic nu se compară cu aroma bucatelor tradiționale, preparate după rețete originale, cu un gust proaspăt, autentic. 

Și pentru că suntem convinși că experiența va creea din start dependență, te invită să descoperi și alte produse tradiționale românești de pe platforma fabricat în RO care cu siguranță îți vor fi pe plac!

 

Adresa

Str. Ing Andronic Motrescu, Radauti, Suceava

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review