Fagurele Cu Miere Pășește Pe Tărâmul Unei Povești Dulci
Fabricat Separator

Fagurele cu Miere – pășește pe tărâmul unei povești dulci

Dacă ești un iubitor de miere și apreciezi calitatea, dar în același timp și diversitatea, te invităm să pășești în lumea dulce și sănătoasă a fagurilor bogați în miere aromată din Parcul Natural Comana și din zona Dobrogei, comercializate pentru tine de Fagurele cu Miere.

Ei și-au materializat pasiunea pentru apicultură și natură prin comercializarea unor sortimente de miere 100% naturală, raw, direct din stup, neprocesată și neprelucrată termic.

Ce putem gasi la Fagurele cu Miere?

Pe lângă gustul bun și aroma savuroasă și izul rustic vă veți bucura de toate substanțele bioactive și proprietățile nutritive din componența mierii în stare naturală și a altor produse apicole care vă sunt puse la dispoziție, precum: polen crud, păstura, propolis, apilarnil etc.

Fagurele Cu Miere.ro își dorește să fie confidentul vostru pe teme apicole și furnizorul de încredere pentru miere și produse apicole. Îi găsiți online, dar și la evenimente și târguri, în cadrul cărora sunteți invitați să degustați produsele lor magice.

De ce sa consumam miere?

Pentru că prin calitățile sale nutritive și dietetice este considerata un aliment de mare valoare în hrana oamenilor de toate vârstele, a sportivilor, persoanelor care depun eforturi fizice sau intelectuale deosebite.

Ea întărește organismul, îl vitaminizează și îi conferă doza zilnică de energie.

Deasemenea mierea este benefică și în cazuri de surmenaj, oboseală, neurastenie etc.

Tot mai multe comunități medicale din întreaga lume, sfătuiesc populația să înlocuiască alimentele rafinate, precum zahărul industrial numit de nutritioniști și “otrava alba”, cu miere de albine.

Care sunt principalele proprietăți ale mierii?

Mierea este antibacteriană, antiseptică, antioxidantă, antianemică, anticariidentare, calmarea tusei, calmantă, cicatrizantă, depurativă, emolientă, hepatoprotectoare, imunostimulantă, laxativă, nutritivă și energizantă.

Ce tipuri de miere există?

  • mierea polifloră este rezultată din nectarul mai multor flori și datorită acestui lucru este una dintre cele mai complete sortimente. Aceasta e diferită, în funcție de plantele din care albinele culeg nectarul.  O miere polifloră specială este cea de baltă obținută din flora spontană de pe malul și din delta Dunării.
  •  mierea de salcâm. Aceasta este ușor de recunoscut datorită culorii (aproape incoloră, gălbui auriu deschis), gustului (dulce, specific) și consistenței inconfundabile (uniformă, fluidă sau vâscoasă). Aceasta este asimilată foarte ușor și oferă organismului energie, substanțe bioactive și nutritive. Conținutul de fructoză este cu 41,7% mai mare în comparatie cu celelalte tipuri de miere. Din aceasta cauza ea are cea mai mare capacitate îndulcitoare si este singura care nu cristalizează (doar parțial în aproximativ doi ani).
  • mierea de floarea soarelui are o culoare galbenă ce poate varia de la auriu la muștar, o dulceață specifica și un miros plăcut. Consistența ei poate fi fluidă, vâscoasă sau cristalizată, făcând parte din categoria mierilor ce cristalizează rapid. Mierea de floarea soarelui ca și floarea de la care provine este bogată în flavonoizi, uleiuri volatile, substanțe mineraleși conține lecitină pură.

Pentru mai multe sortimente de miere și produse apicole, nu ezitați să accesați magazinul online sau blogul lor. În București, livrarea se poate face personal și gratuit, în fiecare zi de luni și joi.

Pentru creșterea imunității noi vă recomandăm de pe platforma noastră faguri de miere și lapte de măgăriță, produse 100% naturale.