Se încarcă...
Reduceri!

Miez de nucă mixt, 3 kg

Pungi miez de nucă mixt, 3 kg

Informații nutriționale (per 100 g):

– Valoare energetică: 2953 kJ / 716 kcal;

– Grăsimi: 69 g, din care acizi grași saturați 5,9 g;

– Glucide: 3,4 g, din care zaharuri 3,4 g;

– Proteine: 15 g;

– Sare: <0,01 g.

100 lei

Descriere

Descoperiți gustul autentic al nucilor românești într-un pachet senzațional, care satisface pretențiile și celui mai mofturos gurmand. La fiecare mușcătură vă așteaptă o combinație unică de arome, texturi și nutrienți. 

Metoda specială de ambalare folosită de Moldo-Nuts pentru acest produs permite conservarea calităților originale ale miezului de nucă românesc pentru o perioadă lungă de timp, până la trei luni. Astfel, pofticioșii și cei dragi ai lor, se pot bucura de miez de nucă românesc, proaspăt și crocant, savurându-l ca atare, ori de câte ori au poftă de o gustare hrănitoare sau au chef de prăjituri și preparate gourmet cu nucă.

Miez de nucă mixt – pentru satisfacerea tuturor poftelor

Cantitatea generoasă a acestui produs, secționată în trei părți egale, este ideală pentru persoanele care doresc să folosească miezul de nucă în afacerile lor din industria alimentară, dar și pentru consumatorii de rând care iubesc o prăjitură bună cu nucă. Conținutul fiecărei pungi este același, constând în miez de nucă de cea mai bună calitate, dar faptul că sunt trei ambalaje separate permite conservarea nucilor în condiții optime mai mult timp. 

Nucile sunt niște alimente cu proprietăți nutriționale deosebite. Ele constituie o sursă excelentă de hrană și energie, potrivită pentru diferite persoane, indiferent de vârstă, stil de viață sau dietă alimentară. 

Fiecare nucă din pachetele Moldo-Nuts a fost atent selecționată astfel încât să ofere o experiență gustativă senzațională, atât prin textura sa, cât și prin mixul de arome.

Când cumperi Moldo-Nuts, fie că vrei să ai mereu la îndemână ceva bun de mâncare cu care să te delectezi în pauzele de la muncă, fie că ai nevoie de un ingredient crocant, proaspăt și aromat care să ofere mai multă personalitate prăjiturilor tale sau vrei să-ți surprinzi oaspeții cu un preparat ieșit din comun, ai garanția calității și știi că succesul experienței culinare se află în mâinile tale.

Informații suplimentare

Greutate 3 kg
Crocant

Crocant