Se încarcă...
Biomarche Bacanie Produse Bio Iasi Fabricate In Romania V4

BioMarché – prima băcănie cu produse 100% bio din județul Iași

Vrei să-ți schimbi radical stilul de viață adoptând o alimentație sănătoasă, dar nu știi de unde și cu ce să începi? BioMarché Iași îți propune o gamă foarte variată de produse alimentare certificate bio, proaspete și sănătoase, potrivite atât pentru cei care pun un accent deosebit pe regimul lor alimentar, cât și pentru cei care, din punct de vedere medical, trebuie să respecte o dietă strictă.

Ce înseamnă produse alimentare BIO?

Denumim produse alimentare bio produsele fabricate din materie primă 100% ecologică și în componența cărora nu au fost adăugați niciun fel de compuși artificiali. Cu toate că există și alți termeni care definesc același concept, în țara noastră cuvântul BIO a pătruns din spațiul franco-german și a devenit unul din cele mai populare cuvinte sinonime cu expresia alimentație sănătoasă.

Spre deosebire de produsele alimentare obișnuite, produsele bio nu numai că au la bază materie organică fără chimicale, dar provin de la plante și animale crescute în medii cu un grad de poluare foarte scăzut. În ceea ce privește procesul de fabricație, multe din produsele bio ies în evidență ca alimente cu un grad de procesare redus la minim, dar și un conținut mic de grăsimi și zaharuri.

De ce este important să consumăm produse alimentare BIO certificate?

Doar pentru că producătorii lor le promovează ca produse BIO, nu înseamnă că toate alimentele etichetate astfel, pe care le găsim pe piață, sunt 100% naturale.

Agricultura bio este complet diferită față de cea tradițională prin faptul că trebuie să respecte niște norme drastice, impuse de organismele de control. Astfel, se obțin alimente complet lipsite de organisme modificate genetic, crescute natural, în medii fără poluare.

BioMarché Iași pune preț pe sănătate comercializând exclusiv produse BIO

Povestea BioMarché este una cu totul și cu totul specială. Spre deosebire de alte băcănii, BioMarché comercializează exclusiv produse naturale, fără organisme modificate genetic, în al căror proces de fabricare s-au respectat toate normele ce definesc agricultura bio, devenind astfel prima băcănie bio deschisă vreodată în județul Iași.

Biomarche Bacanie Produse Bio Iasi Produse Romanesti

La BioMarché se pune un accent deosebit pe selecția fiecărui produs și producător în parte. Pentru a se putea păstra cele mai înalte standarde de calitate, în băcănia BioMarché nu-și găsesc locul decât produse bio certificate.

BioMarché Iași se află în interiorul Complexului Rezidențial Newton pe strada Vasile Lupu nr. 78, în Iași. Atmosfera ce te întâmpină imediat ce calci pragul acestei băcănii este una caldă și primitoare. Personalul este prietenos și mereu gata să-ți dea o mână de ajutor dacă ai nevoie de un sfat amical sau profesional, iar rafturile sunt pline ochi cu produse care mai de care mai atrăgătoare atât ca și beneficii pentru sănătate, cât și din punct de vedere vizual.

Din oferta BioMarché Iași fac parte diferite tipuri de murături și zacuști, fructe proaspete de sezon, produse tradiționale din carne, brânzeturi, lactate, făinoase, dar și dulciuri 100% bio, ideale pentru persoanele care vor să-și îmbunătățească stilul de viață.

BioMarché: băcănia care încurajează un stil de viață sănătos

Principalul motiv pentru care ar trebui să optezi pentru produse alimentare BIO ori de câte ori ai posibilitatea de a alege este sănătatea propriului organism. Ești ceea ce mănânci! Dacă te hrănești sănătos, corpul tău are mai multă forță, energie și vitalitate, dar este și mai bine protejat de acțiunea agenților patogeni din mediul înconjurător.

În plus, de la prima gustare, îți dai seama că produsele BIO sunt mai gustoase și mai aromate decât cele pline de chimicale. Când renunți la alimentația nesănătoasă, la alimentele bogate în grăsimi și la îndulcitorii care îți pun în pericol sănătatea, ajungi să descoperi gusturi și arome pe care corpul tău nu era capabil să le identifice în trecut.

BioMarché vine și în ajutorul persoanelor vegane și celor cu intoleranță la gluten ori lactoză printr-o ofertă bogată de alimente care mai de care mai îmbietoare și mai apetisante, care reușesc să suplinească cu succes produsele ce reprezintă un risc real pentru sănătate. Astfel, cu ajutorul produselor BioMarché nu numai că îți poți schimba radical stilul de viață, dar în calitate de persoană cu un regim alimentar special, ai șansa de a te bucura din plin de mici plăceri ale vieții, ca de exemplu dulciuri aromate și gustări apetisante, 100% sănătoase.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: