Descriere
Fagurele cu miere – cel mai gustos si cel mai sanatos desert
Deoarece nu implica nici o interventie si nicio prelucrare la extractie, fagurele cu miere este unul din cele mai naturale si mai pure produse apicole. Fagurii ideali de consuamat sunt cei care sunt bine capaciti, care au o miere savuroasa si toate enzimele si proprietatile bine protejate.
Prin descapacirea fagurelui cu miere rezulta capacelele de fagure, prin centrifugare se extrage mierea de albine naturala si prin topire se obtine ceara.
Fagurele de miere trebuie pastrat la loc uscat, intunecos si racoros pentru a evita aparitia gaselnitei. Si mierea in fagure si capacelele sunt produse “vii” si permit dezvoltarea acestor larve, in special vara sau daca sunt tinute la caldura.
De reținut!
Cristalizarea (zaharisirea) mierii este un proces natural ce confirma faptul ca este miere cruda si atesta calitatea superioara.
Deoarece produsele apicole sunt obtinute de albine din surse naturale, acestea nu sunt standardizate din punct de vedere al proprietatilor organoleptice, culoarea, gustul, mirosul sau aspectul putand sa varieze de la un lot la altul, fara a influenta beneficiile si eficienta produselor.
Important!
Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Contraindicat in cazul persoanelor alergice la produsele apicole.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti.
Comanda minima pentru produsele vandute de Fagurele cu miere este de 50 lei.