Se încarcă...
Kostas & Eleni

Brutăria Kostas & Eleni – locul unde gustul tradițional românesc întâlnește aromele mediteraneene

În Iași, pe strada Han, la nr. 12, există un loc unde de dimineața până seara te așteaptă proaspăt scoase din cuptor o mulțime de preparate tradiționale de panificație românești și cu iz mediteranean. Este vorba despre brutăria Kostas & Eleni, o brutărie care îmbină cu o desăvârșită armonie arome cu care am crescut de când ne știm cu gusturi exotice de la Marea Mediterană.

Ce fel de produse de panificație poți cumpăra de la brutăria Kostas & Eleni?

Brutăria Kostas & Eleni are un portofoliu de rețete deosebit de bogat. Pâinea cu maia este vedeta zilei, dar pe lângă aceasta, aici, clienții se pot delecta și cu o mulțime de alte bunătăți. Dintre specialitățile Kostas & Eleni enumerăm următoarele produse: cornuri, negrese, plăcinte cu tot felul de umpluturi, prăjituri, fursecuri, biscuiți, baclava, cozonaci, sărățele și bineînțeles, diferite tipuri de pâine. Toate aceste minunății au un aspect desăvârșit și un gust pe măsura frumuseții lor.  

O bună parte din produsele fabricate în brutăria Kostas & Eleni se pot vedea pe pagina oficială de Facebook a brutăriei. Dar oricât de bine ar fi realizate, calitatea fotografiilor nici măcar nu se apropie de cea a delicateselor în sine. De aceea, atunci când ai impresia că un preparat de panificație nu te mai poate surprinde în niciun fel, gustă din bunătățile de la Kosta & Eleni și te convingi pe loc că întotdeauna există loc de mult mai bine.

Pe lângă făină, unt, lapte, dulcețuri, ouă și toate celelalte ingrediente de care se folosesc brutarii și patiserii, la Kostas & Eleni se face abuz și de dragoste care se găsește din plin în toate specialitățile vândute. 

O brutărie unde clienții sunt mereu plăcut surprinși

Brutarii de la Kostas & Eleni nu se mulțumesc cu puțin. Lor le place să încerce mereu rețete noi și să-și pună la încercare abilitățile. Și le iese întotdeauna pentru că noile produse de panificație se vând la propriu ca pâinea caldă deoarece clienții lor adoră să guste de fiecare dată ceva cu totul și cu totul nou.

Judecând după numărul de produse diferite vândute în această brutărie, Kostas & Eleni este probabil brutăria cu cel mai larg repetoriu pe care l-ai văzut vreodată. Aici nu mergi doar ca să cumperi pâine, ci și ca să îți dezmierzi privirea și papilele gustative cu produse de panificație pe care probabil nu le-ai mai încercat niciodată.

O vizită la Kostas & Eleni este ca o călătorie până pe coasta Mării Mediteraneene sau o întoarcere în timp, pe vremea bunicilor, când cuvântul dulciuri avea o cu totul altă semnificație decât acum.

Fie că este vorba de curiozitate, de plăcerea de a mânca sau de o dulce nostalgie față de vremurile de demult, dacă ai drum prin Iași, merită să treci și pe strada Han și să cumperi de la Kostas & Eleni preparate care să-ți satisfacă pofta și să-ți încânte sufletul.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: