Se încarcă...
Dormisete

Dormisete – pentru atunci când vrei să dormi bine

Dormisete este un brand românesc, creat de compania Mod-Elle, fondată ca o afacere de familie, în anul 1994. Fabricate din țesături din bumbac 100%, de cea mai înaltă calitate, cu finisaje premium și imprimeuri originale, produsele Dormisete sunt cea mai bună alegere când vrei să te orientezi către o investiție excelentă ca raport calitate / preț.

Indiferent de gradul de utilizare, țesăturile Dormisete oferă o garanție a calității pentru o durată de trei ani, perioadă în care își păstrează intacte proprietățile originale. De aceea ele se potrivesc atât pentru locuințe, cât și pentru hoteluri, pensiuni și alte facilități de cazare, unde se urmăresc investițiile cele mai profitabile.

Prin produsele sale, brandul Dormisete își propune să “coloreze vise”, dar și să dea un plus de personalitate încăperilor unde își lasă amprenta. Calitatea somnului nu depinde doar de modul în care cearșafurile și celelalte țesături pentru pat te învăluie cu atingerea lor delicată, ci și de atmosfera relaxantă și plăcută vizual din interiorul camerei, de care poți să te bucuri înainte să pășești în lumea somnului. Iar această atmosferă se poate obține tot prin folosirea unor așternuturi speciale, datorită imprimeurilor lor.

Modul de realizare al imprimeurilor Dormisete

Primul pas în crearea unor imprimeuri extraordinare are loc în studioul de creație Mod-Elle, Colorful Design Studio. Desenele ce urmează să prindă viață pe țesăturile Dormisete se conturează mai întâi în creion și apoi se rafinează până la perfecțiune. Apoi se alege paleta cromatică și se imprimă pe pânze naturale, care păstrează culorile vibrante și seducătoare, chiar și după spălare.

Se pune mult accent pe eleganță și armonie în conceperea fiecărui desen deoarece, aceste două elemente sunt foarte importante nu doar pentru produsul finit în sine, ci și pentru modul în care el se integrează în întregul ansamblu al încăperii în care este folosit. Pentru desenele lor, artiștii Dormisete folosesc atât culori pastelate, capabile să aducă echilibru și calm într-o cameră în care s-au folosit mai multe stiluri și se dorește reinstalarea ordinii, dar și nuanțe puternice, șocante, care captează privirile și le rețin pentru un moment, culori menite să devină punctul focal într-o încăpere ce are nevoie de un strop în plus de personalitate.

Ce fel de produse textile realizează brandul Dormisete?

Începând cu lenjerii de pat și pilote și continuând cu huse de protecție a saltelelor sau textile decor ca de exemplu fețe de perne sau de masă, precum și țesături pentru baie, de la Dormisete îți poți amenaja locuința sau unitatea de cazare pe care o deții exact așa cum ai visat dintotdeauna.

Din dorința creatorilor de a oferi mereu doar țesături ce se ridică la nivelul celor mai înalte standarde mondiale de calitate și design, textilele Dormisete sunt create prin raportare la tendințele lansate de marii designeri din domeniul textilelor de interior și anume: Stijlinstituut Amsterdam, Franklin Till UK, Heimtextil Frankfurt, Indigo Brusseles sau Print Source N.Y. Astfel, investind în Dormisete nu investești doar în calitate, ci și în produse al căror design te ajută să-ți amenajezi spațiul în ton cu ultimele tendințe din modă.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: