Se încarcă...
Received 1050082295949922

5 Motive să dăruiești obiecte de artă drept cadou

Când vine vorba de cadouri, mulți români se ghidează după principiul că intenția contează. Dar dacă tot facem un efort și investim într-un lucru pe care să-l dăruim apoi cuiva, de ce să acordăm puțin mai multă atenție acțiunilor noastre și să dăruim ceva care:

– să sprijine comunitatea locală de producători și artiști români;

– să fie ceva cu adevărat valoros pentru persoana care îl primește;

– să fie blând cu natura și mediul înconjurător;

– să rămână pentru totdeauna ca o amintire frumoasă.

Există și astfel de cadouri și probabil că nu-ți vine în minte niciun dar care să îndeplinească toate aceste cerințe, dar gândește-te de exemplu la un tablou, obiecte de artă care dăinuie veșnic, ca cele pe care le găsești la Margotshop.art.

Margotshop.art este unul din cei mai noi membri ai comunității noastre și totodată locul unde găsești ceva frumos ori de câte ori vrei să faci cuiva o bucurie.

De ce să dăruiești obiecte de artă drept cadou?

1. Atunci când dăruiești obiecte de artă cuiva îi demonstrezi că gestul tău nu este unul mecanic, ci o acțiune la care te-ai gândit mult înainte s-o întreprinzi. Un tablou nu-l cumperi pur și simplu așa cum faci de exemplu cu un vin, un produs de îngrijire personală, sau alt lucru pe care obișnuiești în general să-l faci cadou pentru că un tablou este unic și alegerea lui este un gest plin de semnificație.

2. Dacă ești un ecologist convins, merită să dăruiești artă și din acest punct de vedere. Arta nu poluează, ba mai mult, adaugă un plus de valoare locuinței care o adăpostește.

3. Te încurajăm să dăruiești artă și pentru a-i sprijini activi pe artiștii români care o creează. Nu putem să evoluăm, ca țară, ca nație, ca popor, dacă nu suntem uniți și nu ne susținem unii pe alții pentru a crești cu toții, împreună.

4. Arta este importantă pentru cultura noastră și pentru cultură, la modul general. Gândește-te cât de tristă ar fi existența noastră dacă nimeni până acum nu s-ar fi dedicat artei, nici ca s-o creeze și nici ca s-o iubească. Dacă ar fi fost așa, probabil am fi trăit și acum în peșteri anoste, dar nu împodobite cu tot felul de imagini grăitoare, ci cu pereți goi și reci.

5. Dăruind artă educi. Indiferent de vârsta celui care primește cadoul tău, obiectul respectiv nu va fi doar un ornament frumos în casa lui, ci un material de studiu și de inspirație.

Artă pe care o creezi singur

Prin Margotshop poți să dăruiești și experiențe. Învață pe cineva cum să creeze artă oferindu-i un curs de specialitate în cadrul acestui atelier și cu siguranță gestul tău va fi unul profund apreciat.

În concluzie, dacă eși în căutarea unui cadou cu adevărat deosebit, poți să dăruiești artă sau poți să investești în talentul persoanei pe care vrei s-o bucuri. Bucuria va fi cu siguranță aceeași. 

Pe lângă artă noi credem că și tuica sau țuica de prune poate fi un cadou potrivit pentru cineva căruia îi place bucătăria românească.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: