Se încarcă...
Interfoane

Un interfon cu cameră îți poate schimba radical viața. În bine!

Se spune că o locuință ar trebui să fie ca o fortăreață, cu fiecare colț protejat, nu doar în interior, ci și în exterior, un interfon cu cameră este esențial. În acest sens, interfoanele inteligente s-au dovedit extrem de utille întrucât cresc nivelul de securitate al unei locuințe și îi protejează pe locatarii săi de eventualele pericole pe care le poate aduce cu sine un musafir nepoftit.

Gândește-te cât de multe situații nedorite pot fi evitate dacă instalezi la intrarea în locuința ta un interfon cu cameră video prin care să verifici ori de câte ori cineva vine în vizită dacă persoana respectivă este una pe care o așteptai sau nu.

Principalele 3 avantaje ale unui interfon cu cameră video

Poți permite accesul de la distanță

Există interfoane video performante, care pot fi conectate direct la telefonul mobil printr-o aplicație, permițând astfel utilizatorilor lor să permită sau să refuze accesul musafirilor în locuință de la distanță. Acest lucru este foarte util nu doar în viața de zi cu zi, când aștepți persoane străine în vizită, dar și atunci când de exemplu construiești o casă sau ți-o modernizezi pe a ta și vrei să verifici muncitorii înainte să le permiți accesul înăuntru.

Fără surprize, nici măcar din partea curierilor

Există și situații când curierii ajung direct la tine acasă fără niciun fel de notificare anterioară. Mai rar în ziua de azi, dar totuși, astfel de situații există. Ba mai mult, să ne gândim și la situațiile în care tu aștepți curierul, dar de fapt, în locul lui, ajunge în fața intrării locuinței tale o persoană străină pe care nu ți-o dorești înăuntru. Cum procedezi în astfel de cazuri ca să decizi pe cine lași să intre și pe cine ții afară decât prin verificarea identității cu ajutorul unui interfon cu cameră video.

Simplu de instalat, practic de folosit

E simplu să instalezi un interfon cu cameră video, mai ales dacă apelezi la o companie specializată. Cât despre modul de utilizare, e simplu ca bună ziua. Chiar și cele mai sofisticate sisteme dispun de puțin butoane și simplu simplu de manevrat, ceea ce le face o plăcere de utilizat, chiar și de către persoanele care nu se înțeleg atât de bine cu tehnologia.

Cele mai populare interfoane cu cameră video din România

În țara noastră, cele mai populare interfoane cu cameră video sunt interfoanele Electra, instalate de partenerul nostru Electra distribuție. Compania Electra distribuție, fiind la rândul său partener oficial al brandului Electra, are în portofoliul său de produse o gamă variată de interfoane cu cameră video performante și de o calitate superioară.

Interfoanele Electra sunt preferatele persoanelor care vor să se simtă în deplină siguranță în propria locuință, dar și de către dezvoltatorii imobiliari care vor să se remarce pe piață prin calitatea superioară a apartamentelor pe care le construiesc.

Tu a deja un interfon Electra? Dacă nu, folosește platforma noastră și ia legătura cu Electra distribuție pentru a oferi familiei tale un plus de confort și protecție!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: