Descriere

Perne gravide este o companie din Iași care produce perne cu forme special create pentru a oferi mamei un confort deosebit pe perioada sarcinii și alăptării, dar și alte produse cum ar fi plăpumioare colorate pentru bebeluși, baldachine sau cuibușoare confecționate din materiale moi, în care copilașii mici să stea și să joace.

Pentru mamele însărcinate, disconfortul din timpul somnului, mai ales în trimestrul 2 și 3 de sarcină devine o adevărată problemă. Și nimeni nu poate înțelege acest lucru mai bine decât Iuliana Sosu, o mamă antreprenoare, creatoarea acestui brand.

Povestea companiei Perne gravide a început în anul 2009 și de atunci și până acum echipa a creat nenumărate produse colorate, practice și atrăgătoare, pentru mame și copii, care au mulțumit peste 6000 de clienți din întreaga lume.

Scopul maeștrilor de la Perne gravide este ca la finalul zilei să primească de la cumpărători acel sms cu "am primit perna, e super, in sfarsit pot dormi!", iar pentru el se dedică trup și suflet, zi de zi, proiectului.

Adresa

B-dul Poitiers nr. 43, Etaj 1, Iasi, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review