Tarom-ul Românilor

Tarom

După cum bine știți, noi susținem brandurile românești, iar astăzi avem mândria de a vorbi despre compania  de Transporturi Aeriene a României – Tarom. Experiența acestei firme naționale este construită zbor după zbor de 60  de ani, fapt care dovedește îmbinarea perfectă dintre pasiunea și efortul de a fi la înălțimea cerințelor și confortului pasagerilor.

Primul avion Tarom

În anul 1966, primul avion Tarom se ridică de pe sol și zboară peste Atlantic iar 3 ani mai târziu, face ocolul pământului în 80 de ore. Acum, flota Tarom deține suficiente aeronave pentru a zbura aproape oriunde. Fie că sunt afaceri sau vacanțe, călătoriile dvs. vă scriu o parte din viață!

Pentru Tarom,  lumea ar fi un loc mai bun dacă oamenii ar vedea viața ca pe o sumă a călătoriilor pe care le fac. Este nemaipomenit să vă construiți propria traiectorie de experiențe, bagaje de  momente unice,  despre care să vă amintiți cu drag,  plimbarea aia cu bicicleta pe străzile din Beijing.. sau cu gondola prin Veneția.

Gândiți-vă că vă faceți valiza, ajungeți la aeroport și dispuneți de o adevărată paletă de destinații: New, York, Sydney, Tokio, Los Angeles, Ciudad de Mexico, Roma, Milano, Honolulu, și lista continuă. Portofoliul de zboruri al companiei de Transporturi Aeriene a României îndeplinește cu success standardele de calitate și siguranță internaționale, fiind susținut de parteneri precum:

  • Air Europa
  • Middle East Airlines
  • Australian Airlines
  • Brussels Airlines
  • AeroFlot
  • Air France
  • Air Serbia
  • Air Baltic
  • etc.

Pentru a afla mai multe informații, vă invităm să accesați: https://www.tarom.ro.

Responsabilitatea socială în companiile românești

Tarom este una dintre companiile românești angajate în acțiuni de responsabilitate socială. Atenția și responsabilitatea față de  mediul înconjurător sunt 2 măsuri adoptate în politica de mediu. Identificarea și implementarea celor mai bune practici privind reducere emisiilor de COși prevenirea poluării, reprezintă managementul de mediu atins la cel mai înalt nivel. Politica de mediu este parte integrantă a culturii organizaţionale. Ea este comunicată personalului care lucrează în numele Companiei și este disponibilă publicului.

Printre serviciile acestei companii se numără și  programe speciale destinate persoanelor cu anumite probleme de sănătate. Acestea includ prioritate maximă în rândul pasagerilor și asistență medicală, în caz de nevoie. Siguranța și confortul sunt aripile Tarom-ului deschise pentru toată lumea!

Un alt serviciu oferit de Tarom include călătoria alături de animalele. Ea este pusă la dispoziția clienților cu pisici sau căței. Dacă vreți să vă luați animalul de companie în vacanță, tot ceea ce vă trebuie este să anunțați acest lucruîn momentul rezervării și să dețineți un pașaport internațional. Astfel, vă puteți plimba liniștiți prin lume, alături de patrupedul prea iubit.

FabricatinRO susține brandurile românești și scrie cu drag pentru cei interesați de piața românească de produse și servicii. așadar, dacă v-am convins, vă puteți lua bilete din timp la TAROM și să vă bucurați de vacanțe alături de români!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj