Se încarcă...
Mioritic Header

Servicii de hosting convenabile

In ziua de astazi aproape orice afacere reusita incepe cu o interogare pe Google. Cu alte cuvinte, ai site, ai sanse de succes. Iar pentru ca site-ul tau sa atraga atentia si sa fie apreciat de clienti, sfatul nostru este sa-ti alegi o companie care ofera servicii de hosting pe care sa te poti baza si sa investesti intr-un domeniu propriu.

 

Cand vine vorba de crearea un site, exista o multime de alternative gratuite, dar cea mai profesionista abordare ramane investirea intr-un domeniu web propriu, fara extensii de tipul .wordpress sau .wix, mai ales pentru faptul ca in piata exista o multime de firme de hosting care ofera servicii mai mult decat convenabile. MioriticHost de exemplu este o firma romaneasca ce ofera servicii de gazduire de inalta calitate si pe care o poti gasi pe siteul oficial, sau pe platforma fabricatinro.ro.

 

Cum a luat fiinta compania MioriticHost?

 

Romania este o tara cu o piata de software in continua evolutie. MioriticHost a aparut in anul 2011 din dorinta companiei Hinter de a furniza servicii de hosting fiabile pentru clientii romani. Dar cu timpul, datorita cresterii numarului de clienti, dintr-un simplu brand s-a transformat intr-o companie si astfel a luat nastere in anul 2018 MIORITICHOST SRL care continua sa asigure aceeasi buna functionare a sistemelor digitale, dar si suport ca in vremea in care piata era mult mai restransa.

 

Ce servicii ofera MioriticHost clientilor sai?

 

MioriticHost pune la dispozitia clientilor sai o serie de servcii convenabile, cu tarife stabilite in functie de perioada de timp. Din acestea fac parte:

 

Gazduirea site-urilor web pe langa servicii de hosting

 

Pentru a-si asigura clientii de calitatea serviciilor, MioriticHost ofera o perioada gratuita de 7 zile de test. Astfel ai timp suficient pentru a decide daca pachetul ales se potriveste sau nu nevoilor companiei tale. De asemenea, conturile de gazduire nu necesita timp de configurare deoarece se activeaza in mod automat si in timp real.

 

Domenii web pe langa servicii de hosting

 

MioritcHost acopera o gama larga de extensii web generice precum .com, .org sau .net si domenii de tara precum .ro, .es sau .it. Toate domeniile au acces la cPanel si cel mai mic tarif este perceput pentru domeniile cu extensia .com al caror pret este de 9.95 euro pe an. Nici domeniile .ro pe de alta parte nu se departeaza mult de la aceste tarife si costul pentru un an este de doar 10 euro. In plus, chiar si cele mai scumpe domenii, cele de tipul .es sau it, nu costa decat 15 euro pe an, fiind mai mult decat avantajoase.

 

Certificate web SSL pe langa servicii de hosting

 

Deocamdata optiunea de a investi intr-un certificat web SSL este o decizie la latitudinea fiecarui administrator de site in parte. Dar in curand se preconizeaza ca existenta certificatului va deveni obligatorie. Chiar si in acest moment Google favorizeaza pentru listarea in SERP a website-urile cu certificate SSL.

 

Certificatele SSL demonstreaza autenticitatea unui website si asigura protectia datelor. Toate pachetele de gazduire web de la MioriticHost beneficiaza de certificat SSL gratuit. El  se poate instala din cPanel, usor.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: