Se încarcă...

Elita Romaniei – platforma unde se aduna cei mai buni

Datorita oamenilor care o reprezinta, Romania are tot ce-i trebuie pentru a putea fi considerata o natiune in rand cu marile puteri ale lumii. Exista o multime de romani care se remarca prin reusitele lor in diferite domenii, iar platforma Elita Romaniei doreste sa-i stranga pe toti la un loc pentru a face cinste tarii din care fac parte. Ce inseamna cuvantul elita? Cine sunt acesti romani? Si in primul rand cine este in spatele acestui concept? Sunt doar cateva din intrebarile la care vom raspunde in randurile ce urmeaza.

 

Ce inseamna cuvantul elita?

 

Elita inseamna cei mai buni. Domeniul nu conteaza. Unii romani exceleaza la matematica, altii fac cele mai bune gemuri din lume. Cand vine vorba de rezultate, profesia conteaza mai putin. Fiecare are talentul si specializarea sa, iar sansele de afirmare depinde direct de munca depusa.

 

Cine sunt romanii care compun elita Romaniei?

 

Pornind de la sportivi de calibrul Simonei Halep care a adus numele tarii noastre pe buzele atator straini si continuand cu orice persoana care prin modul in care isi face meseria si se zbate sa faca din aceasta tara un loc mai bun, orice persoana, celebra sau nu, de pe teritoriul tarii sau din Diaspora, cu performante care sa merite numite, face deja parte din elita Romaniei.

 

Suntem aproape 20 de milioane de romani, iar din elita fac parte cei care reusesc sa faca o schimbare. Din sporitivii romani, aproape 5% poti fi dati ca exemple. In alte domenii, unul sau doua procente. Insa cifrele conteaza mai putin decat rezultatele si de aceea pe platforma elitaromaniei.ro creatorii se concentreaza mai mult pe cele din urma.

 

Cine este creatorul conceptului elita Romaniei?

 

Mihnea Rasca, un intreprinzator, un vizionar, un om care crede in Romania, este persoana din spatele platformei elitaromaniei.ro. Satul de exemple negative si degete indreptate cu dezgust catre cei carora nu merita sa li se faca publicitate, Mihnea doreste prin aceasta platforma sa demonstreze ca in Romania sunt si altfel de oameni. Niste oameni stalpi ai societatii din activitatea carora avem multe de invatat.

 

Elita Romaniei exista si inainte de aceasta platforma. Insa avea nevoie de mediul propice unde sa-si spuna povestea si sa-si arate rezultatele.

 

Misiunea lui Mihnea nu este una simpla. In timp ce unele talente abia asteapta sa iasa la lumina si sa li se dea cuvantul, altele prefera sa ramana in umbra si cu reala modestie se tem sa fie laudate. Si in timp ce primele solicita personal sa se afirme, cu cele din urma se adopta un mod de abordare special.

 

Exista multi romani pentru care lucrurile bune pe care le fac sunt un stil de viata atat de natural, incat le vine greu sa-si dea seama ca sunt speciali. Si aici intervine Mihnea cu munca sa de lamurire si puterea de convingere ca merita sa dea un exemplu.

 

Si tu poti face parte din elita Romaniei

 

Cunosti un roman al carui nume merita sa fie cunoscut? Sau poate chiar realizarile tale te recomanda ca facand parte din elita. Da de stire completand formularul de contact de la elita Romaniei si lasa sa se scrie despre tine.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: