România și dezvoltarea pe plan local

FabricatinRO a plecat la drum cu gândul să promoveze produsele românești și să-i facă pe români să înțeleagă cât de important este să cumpere produse făcute pe meleagurile lor. Am găsit și alți tineri care susțin aceeași idee, dar la nivelo local, și ne place să le spunem frățiorii noștri. Dintre acești frățiori face parte și ASOCIAȚIA PRODUS ÎN SIBIU, aceasta promovând toate activitățile ce se desfășoară pe teritoriul Sibiului. Noi salutăm această inițiativă și ne-am decis să scriem și despre ei, pentru ca cititorii noștri să-i cunoască. De altfel, cu cât mărim mai mult familia, cu atât mai bine!

Cu ce se ocupă Asociația produs în SIbiu în România?

Sibiul este un oraș activ, care din 1991 până astăzi ține pe teritoriul său 12.900 de firme active, deși peste el, ca și peste celelalte orașe ale României, a trecut comunismul ce a îngenunchiat libertatea antreprenorilor. ASOCIAȚIA PRODUS ÎN SIBIU promovează firmele din Sibiu care au făcut ca în 2013 rata șomajului în oraș să scadă până la 4%. Echipa noastră promovează Sibiul pentru că face parte din România, pentru că aduce bani la economia țării, pentru că acest oraș poate fi un exemplu pentru altele.

Sunt firme în orașul ardelean care generează produse de o calitate impecabilă, ce sunt exportate, dar pe etichetă ne mândrim că scrie „produs în Sibiu”. Există și firme ce au produse tradiționale sibiene, pentru domenii ca: panificaţie, confecţii, alimentar, transporturi, financiar, sănătate şi HORECA. S-a pus accent pe dezvoltare profesională, s-a investit în formarea și calificarea sibienilor angajați, atât în cadrul firmelor, cât și în școli profesionale și, nu în ultimul rând, s-a crezut în oameni.

Fabricatinro apreciază oamenii care au încredere în România și luptă să dezvolte economia! Alătură-te nouă pentru că și tu ai de câștigat!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: