Se încarcă...
Ceccar1

BrioBill mereu întru ajutorul vostru

Astăzi o să vă prezentăm o firmă pe care voi o cunoașteți deja. Este vorba de BrioBill, programul de facturare online. Pentru cei care nu au reușit să citească primul nostru articol despre această firmă, îl găsiți aici BrioBill programat și fabricat în România. FabricatînRO.ro vă vorbește și astăzi despre aceeași platformă online pentru că BrioBill a fost atent la sugestiile voastre și s-a îmbunătățit. Istvan Meszaros este administratorul platformei BrioBill, este persoana care v-a ascultat (și încă o face) și a făcut platforma mai ușor accesibilă pentru antreprenorii care o folosesc pentru firmele lor.

A fost nevoie de o vastă experiență în programare pentru ca BrioBill să devină ceea ce puteți vedea pe site-ul oficial https://www.briobill.ro/ și de o viziune proactivă – de la început omul din spatele platformei și-a dorit să ajute prin proiectul său, astfel că a implementat câteva noutăți pentru ca publicul țintă să fie satisfăcut. Printre aceste servicii noi se numără și:

  • Simplificarea procedurii de înregistrare – este de ajuns să vă înscrieți doar numele firmei și adresa de e-mail și aveți acces la program. Pentru a emite un document va fi nevoie de alte date pe care le puteți completa
  • Introducerea modulului de cheltuieli – dacă până acum vă puteați înregistra încasările, acum există posibilitatea de a vă vizualiza și cheltuielile. Cheltuielile înregistrate pot fi cele reale dar și cele anticipate, acest lucru fiind folositor pentru planificarea unui cashflow
  • Implementarea unui nou raport – Registru de încasări-cheltuieli unde veți putea să vă vizualizați toate încasările și plățile efectuate pe o perioadă de timp. Acest raport beneficiază de anumite filtre, în funcție de interesul vostru.

Dacă încă nu sunteți convinși de eficacitatea și eficiența acestei platforme care emite facturi cu brio, atunci noi vă invităm să vă faceți un cont și să o testați pentru 60 de zile. Nu uitați că BrioBill este creat numai pentru a vă ajuta!

Sursa imagine: https://www.jurnaluldeilfov.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: