Nepotdetaran.ro – informare si inspiratie pentru tineri

Ne facem griji constant pentru planeta noastră, pentru faptul că o distrugem prin acțiunile noastre și formăm diferite organizații menite să o protejeze. Ne gândim că industria face rău pământului dar mulți dintre noi nu acționează, ci se conformează. Mulți dintre oameni recunosc că nu pot supraviețui fără tehnologie și nu vor să audă de întoarcerea la agricultură de exemplu, la țară unde toate produsele sunt sănătoase. Din dorința de a promova un trai sănătos s-a născut și platforma online Nepotdetaran.ro destinată tinerilor care își doresc să trăiască sănătos.

Echipa Nepotdetaran.ro și-a propus să descopere tineri care au ales să lase viața de oraș în urmă și să-și construiască una nouă la țară. Tinerii care aleg un stil de viață tradițional românesc dar adaptat la nevoile economice, sociale și culturale sunt cei care se află în atenția echipei Nepotdetaran.ro. Descoperindu-i și promovându-i, România poate să-și păstreze tradițiile și „să trăiască un stil de viață sănătos”.

Nepotdetaran.ro este o platformă cu povești de succes

ale românilor tineri întorși în mediul rural

Am putea crede că mediul rural este depășit, că nu se mai poate trăi departe de industria care ne înconjoară dar sunt tineri care gândesc contrariul. Acești tineri au găsit o provocare cu ei înșiși și cu viața pe care și-o doresc. Alegerile acestea sunt acumulate pe platforma online creată special pentru ei, unde putem cu toții să găsim: istorisiri, povești de succes, portrete și interviuri ale tinerilor întorși în mediul rural. Scopul acestei platforme online este promovarea unui stil tradițional de viață, pur românesc, și să fie prezentat ca o alternativă ce merită încercată.

Tinerii sunt predispuși și caută mereu schimbări în viața lor, sunt dispuși să încerce lucrurile noi doar pentru că sunt necunoscute, pentru că vor experiențe noi; din acest motiv a fost creată platforma Nepotdetaran.ro, fiind o sursă de informare și inspirație pentru toți cei care vor schimbări. Deși tinerii nu sunt adepții unui stil de viață liniștit, sunt prieteni cu natura și îi interesează schimbările: ei sunt cei care ar da viața de oraș pentru un loc tihnit la țară. Sunt și tineri care își doresc să fie aproape de natură sau să se întoarcă acasă, unde tradițiile au importanță.

Sursa imagine: https://www.nepotdetaran.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: