Se încarcă...
Costelsava E1479064545609

Costel Sava – o nouă amprentă în graphic design

Ambiția, motivația și experiența sunt doar câteva dintre trăsăturile atât de alese care îl descriu cel mai bine pe acest tânăr dornic să facă o diferență în domeniul online. Pasiunea și determinarea lui pentru graphic design, precum și pentru web design și nu numai l-au condus înspre a deschide și promova o afacere online care garantează profesionalism, timp economisit și calitate.

Cu o vastă experiență de peste 10 ani în domeniul graphic designului și peste 5 ani în cel al web designului, Costel Sava reprezintă soluția numărul unu în ceea ce privesc rezultatele garantate. Propria lui afacere online vine în întâmpinarea clienților de pretutindeni din țară cu diverse prototipuri care implică de obicei site-uri web de prezentare, sau minibloguri și multe altele.

Dacă afacerea ta stagnează din pricina lipsei de inovație și de creativitate, sau din lipsa unui bun management de promovare, și te întrebi dacă ar mai fi ceva care să facă o diferență înspre bine, atunci acest tânăr inventiv te va ajuta. Costel Sava aduce în atenția anteprenorilor mici și mari câteva idei de prezentare și de afirmare a afacerilor mici și mari care vor economisi timp și energie, bazate în special pe designul graphic.

De la cărți de vizită, cataloage de prezentare, calendare, flyere, broșuri și până la afișe, colante auto, sau alte proiecte care se bazează pe design vectorial, satisfacerea clientelei rămâne una dintre motivațiile de bază ale lui Costel Sava. Atenția la detalii, unicitatea și îmbunătățirea calității afacerilor prin aceste mijloace online rămân o nișă unică pe care acest tânăr a exploatat-o cu grijă, oferind întotdeauna calitatea dorită de fiecare client în parte.

Afaceri la cheie se deschid și peste noapte, dar menținerea lor pe piața economică necesită câteva skilluri care fac diferența. Ideile realizate cu precizie și multă măiestrie transferă afacerea oricui înspre o eră digitală și tehnologică care nu se învechește.

Realizat pe 4 secțiuni, site-ul lui Costel Sava oferă oricărui utilizator oportunitatea de a alege și a selecționa ceva personal și practic pentru afacerea proprie. Una din aceste patru este dedicată blogului său personal, ceea ce implică oportunitatea de a-l cunoaște ceva mai bine pe acest autor în domeniul online.

Primele două secțiuni care se bazează pe web design și graphic design oferă detalii despre proiecte anterioare, precum și prețuri expuse care variază în funcție de pachetele alese, fiind încadrate între 50 de lei și 400 de lei în funcție de specificațiile prezentate și de nevoile de web- sau graphic design. Cea de-a treia secțiune care va fi finalizată în curând scoate la iveală câteva trucuri despre web design care pot fi construite în limbaje precum HTML, JavaScript, CSS și altele, trucuri care vor schimba în bine afacerea ta.

Cum competiția pe această piață online este așa de dură, mai ales în ceea ce privește web designul și graphic designul, fiind exploatată pretutindeni în lume de feelanceri străini, FabricatÎnRo susține și tinerii români care au avut ambiția și elanul necesar de a face o diferență în acest domeniu.

Sursă poză: Costel Sava

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: