Se încarcă...
Briobill Fabricat In Romania

Briobill, programat si fabricat in Romania

Pasiunea și ambiția fac casă bună împreună, de multe ori ele sunt impulsul în urma caruia iau naștere multe afaceri prospere, lansate de antreprenori cu viziune și mult entuziasm. Acesta este și cazul lui Istvan Meszaros, administratorul firmei Kheprix și persoana din spatele BrioBill.

Ce și-a dorit un om cu o vastă experientă profesională în programare, care a dezolvoltat o mulțime de alte programe complexe de ERP pentru clienți din strainatate (Olanda, Germania, Ungaria)? Să își fructifice cunostințele și talentul, prin lansarea proiectului sau propriu.

Iar acest proiect a preluat numele de BrioBill, ce promite să rezolve o mare parte din problemele cauzate de lipsa de timp a unui antreprenor (care, să recunoaștem, trebuie să le faca pe toate), la un preț accesibil, si cu minim de efort.

Este vorba despre un sistem de management financiar online, special conceput pentru întreprinzătorii medii si mijlocii, care a aparut ca o soluție la nevoile întalnite chiar de către Istvan în administrarea firmei sale.
Această poveste de succes este a unui roman care a decis să iși deschidă afacerea chiar aici în țară, cu toate că a simțit pulsul Occidentului. El și-a dorit să ofere o soluție firmelor mai mici, o secțiune de piață care nu primea suficientă atenție din partea dezvoltatorilor de sisteme de management, și a facut-o cu succes, din punctul nostru de vedere. În fond, asta fac oamenii de succes: identifica o problemă si oferă o solutie. Dezavantajele clare, precum lipsa de resurse materiale sau umane pentru a-și administra eficient afacerea, au reprezentat mereu o problema pentru antreprenori, care erau nevoiți să se descurce pe cont propriu.

Promisiunea lui Istvan pentru firmele mici este de fapt un sistem ERP, care gazduiește toate rapoartele financiare si organizatorice necesare. Este ușor de folosit și are o interfața user-friendly, datele se introduc rapid și pot fi accesate într-un mod facil, furnizand exact volumul necesar de informație. Îar acesta este doar inceputul, BrioBill are o mulțime de funcționalități și devine tot mai performant pe zi ce trece, pentru ca în curând să ajungă la stadiul pe care și-l dorește Istvan: un sistem complet de management financiar și funcțional al unei firme.
Pentru a își îmbunătați procesele, BrioBill se bazează și pe feedback-ul utilizatorilor, care sunt cei care folosesc și produsul, pană la urmă, și își încurajează constant clienții să le trimită sugestii de optimizare a programului sau idei de noi funcționalități care le-ar putea ușura munca de zi cu zi.

Noi zicem că demersul lui Istvan Meszaros poate fi o sursă de inspirație pentru toți tinerii programatori care iși doresc să facă lucruri marețe, dar și pentru toți antreprenorii care lupta cu sistemul și încearca să lase în urma lor un lucru mareț, fabricat în Romania.

Pe platforma noasră poți găsi acei puțini producatori și ale lor produse tradiționale româneși.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: