Ponturi studențești de la website-ul STUDENTUL INFO

În secolul vitezei este nevoie să fim mereu informați, mereu pe urmele celor mai noi informații. Secolul XXI este numit secolul vitezei datorită schimbărilor rapide ale tehnologiei, datorită cantităților mari de informații care circulă pe piața telecomunicațiilor și noi trebuie să facem în așa fel încât să ținem pasul cu toate. La asta s-au gândit și tinerii care au construit platforma STUDENTUL INFO – o oază de cunoștințe despre orice, în timp util.

Ponturi studențești sau informații de interes general?

Deși am putea crede că acest site-ul Studentul Info a fost creat anume pentru cei care caută ponturi studențești, doar pentru a fi ei la curent cu toate evenimentele și să nu piardă nimic, ei bine, și noi, ceilalți, putem beneficia de informațiile de uz general afișate acolo. Pe această platformă informațiile sunt structurate în diferite categorii, pentru a vă fi mai ușor să găsiți lucrurile care vă interesează – știri, tehnologie, evenimente etc. Printre aceste categorii se numără și una care ne place în mod special, mai exact, cea ce se referă la joburi.

Înainte de a vă întreba de ce am scris despre o platformă de pe internet, care poate nu aduce bani pentru țară, sau care nu s-ar încadra în obiectivele noastre de promovare, vă spunem că vă înșelați, și urmează să o demonstrăm. STUDENTUL INFO aduce un plus de informație pentru toți cei care doresc să beneficieze de acest serviciu. Iar dacă se întâmplă ca la secțiunea Evenimente să găsiți lansarea unei opere de teatru, a unei cărți, un vernisaj, sau vreun concurs la care v-ar plăcea să participați, puteți afla în timp util și vă puteți satisface preferințele.

Dacă la unele va trebui să plătiți, ei bine așa se rezolvă și investiția personală în economia României. La fel se poate întâmpla și pentru secțiunea Tehnologie – dacă se lansează vreun gadget nou, puteți afla de unde să-l cumpărați, și vă este astfel facilitată căutarea. Să nu uităm că FabricatinRO nu promovează doar câștigul financiar, ci și câștigul cultural sau informațional al românilor.

Suntem în asentiment cu website-ul Studenti Info!

STUDENTUL INFO promovează în secțiunea Joburi locurile de muncă ce v-ar putea interesa, astfel fiind un intermediar între angajatori și viitori angajați. Promovând locurile de muncă din România, promovează și susținerea economiei. Deși este vorba de promovarea schimbărilor și noutăților din orașul Iași, fiți siguri că găsiți și informații ce nu țin cont de criterii spațio-temporale. De altfel, STUDENTUL INFO susține ideea echipei FabricatinRO, este unul dintre pionierii care promovează produsele românești, și sperăm ca familia să fie din ce în ce mai mare!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: