Se încarcă...
Ceramica Romania Articol #2

Ceramică România – Spațiu Creator dedicat prețioaselor obiecte din ceramică românească

Românii au dus meșteșugul olăritului la rangul de artă. Obiectele românești din ceramică sunt la mare căutare atât în interiorul țării, cât și peste hotare, mai ales atunci când vine vorba de serii cu un design modern, actual, contemporan, dar și de cele tradiționale, ca cele din colecțiile Ceramică România. 

În Spațiul Creator al acestui brand sunt promovate obiecte de uz casnic și de decor care mai de care mai deosebite, potrivite pentru orice interior, indiferent dacă este vorba de o locuință cu pretenții, sau un restaurant elegant.

Portofoliul de produse Ceramică România este compus din:

  • farfurii;
  • boluri;
  • căni și cești;
  • pahare;
  • vaze,
  • diferite obiecte decorative;
  • vase termorezistente pentru cuptor;
  • ghivece de flori.

Când faci cumpărături de la Ceramică România, merită să arunci un ochi și la secțiunea Reduceri, unde găsești o ofertă variată de vase ceramice la prețuri foarte atractive, mai puțin de jumătate din cât costau inițial.

De ce să investești în piese de ceramică de la Ceramică România?

Pentru a fi în ton cu ultimele tendințe

Se poartă galbenul și ocrul, indiferent dacă este vorba de îmbrăcăminte sau obiecte decorative pentru casă. Puțin galben este ca o rază de soare într-o zi de toamnă cu nor. 

În plus, vasele galbene au un aspect foarte plăcut, făcând ca orice fel de mâncare să arate mai apetisant și mai gustos atunci când este servit în ele. 

Pentru a investi în calitate

Calitatea face diferența atunci când vine vorba de vase. Iar dacă poți să cumperi calitate cu bani puțini, de ce să nu alegi produse de înaltă calitate în locul altor alernative?

Calitatea, atunci când vine vorba despre obiecte din ceramică, se referă la finisajele lucrate cu multă atenție sau la modul de colorare al fiecărui obiect în parte. De asemenea, e ușor să faci diferența între o farfurie de înaltă calitate și una de slabă calitate și după grosime sau greutate. Cele premium se simt plăcut atunci când le ții în mână, iar grosimea lor este potrivită.

Pentru a da mâncărurilor tale un gust deosebit

Știai că mâncarea servită în farfurii și vase frumoase este mai gustoasă decât cea pentru care folosești veselă obișnuită? Chiar dacă nu influențează în realitate gustul mâncărurilor, farfuriile frumoase, prin aspectul lor deosebit dau preparatelor culinare o aromă aparte, deosebită.

Cu siguranță și tu ai observat importanța veselei atunci când ai fost să mănânci într-un restaurant scump sau atunci când ai mers la masă ca musafir la o persoană care pune un accent deosebit pe ritualul servirii mesei.

Pentru a face un cadou deosebit

Vesela și obiectele frumoase din ceramică sunt un cadou potrivit pentru orice persoană, cu orice ocazie. Nimeni nu poate spune că are prea multe farfurii sau că-i prisosește un bol frumos lucrat.

De aceea, când ai nevoie de o idee bună de cadou pentru cineva drag, doar accesează website-ul ceramicaromania.ro și cu siguranță vei găsi ceva numai bun de dăruit!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: