Se încarcă...
Slide 03

Fibrex – pentru relaxare romanesca la tine acasa

Sunteți îndreptățiți să spuneți „Hei hei ce au vrut să spune cei de la [wpsm_button color=”green” size=”small” link=”https://fabricatinro.ro/” icon=”none”]Fabricatinro.ro[/wpsm_button] cu titlul acesta?”. Răspunsul: ne-am gândit să personificăm relaxarea pe care și-o dorește toată lumea la final de zi, și astăzi o să fie românească. Relaxarea este o „activitate” pe care o căutăm în fiecare zi și mulți dintre noi o găsesc într-o baie fierbinte, ori un hidromasaj sau, de ce nu, un duș rece care ne revigorează. Pentru toate acestea vine în întâmpinarea noastră Fibrex – firma românească cu tradiție de 20 de ani pe piața căzilor de baie.

Fibrex își îmbunătățește mereu tehnologiile folosite pentru că își doresc să ofere produse de cea mai bună calitate clienților. De ce să alegeți căzi de baie, minipiscine, piscine, cabine și cădițe de duș din import, când este o firmă românească ce le produce la aceeași standarde chiar în țara nostră. Este foarte important că avem o piață liberă și putem să alegem din multitudinea de produse ce ne sunt puse la dispoziție, mai ales produsele românești. Ca să vă convingeți de calitatea produselor Fibrex, aflați că din 2000 au fost aduse utilaje din Anglia „pentru fabricarea căzilor de baie şi al altor obiecte sanitare din plăci acrilice, prin termoformarea în vacuum a acestor plăci”. Deci, practic, ori alegeți o cadă ce provine de la o firmă engleză, ori alegeți o cadă de la Fibrex, tehnologia de prelucrare este aceeași. Dar avantajele sunt în „buzunarul românilor”: banii rămân în țară, sunt locuri de muncă și vă alegeți și cu produse de calitate.

Fibrex – firma sălăjeană pentru relaxarea dulce de seară

Această firmă românească mizează pe perseverență pentru a ajunge în topul alegerilor românilor. Încearcă și reușesc să fie prezenți în foarte multe magazine de la nivelul  țării cu numeroase produse. Inovația și perfecționarea a venit din dorința de a satisface gusturile clienților, din dorința de a veni mereu în întâmpinarea diverselor cerințe. Datorită perseverenței, în prezent Fibrex ocupă prima poziţie în topul producătorilor de căzi de baie cu hidromasaj, fiind tot mai prezenţi inclusiv pe pieţele externe. Alegeți produsele românești și susțineți economia României!

Sursa imagine: https://www.fibrexco.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: