Se încarcă...
Bucataria Emotion Formmat Fabric

Formmat – un nou brand de mobilier 100% românesc

Formmat este un brand de mobilier din esențe românești lansat în octombrie 2015 de Delta Studio, furnizor de produse și sisteme complete pentru amenajări interioare.

Formmat enumeră colecții de autor cu design și producție 100% locale. Mobilierul creat este modular, conceput pentru a se adapta caracteristicilor oricărui spațiu.

Formmat propune colectii de bucătărie, baie, zonă de zi și zonă de noapte, fiecare colecție remarcându-se prin combinația unică dintre formă și material, design și funcționalitate, cu o preocupare sporită pentru detalii și caracteristici tehnologice. Toate produsele de mobilier sunt fabricate în Piatra Neamț.

Irina Androne, Brand Manager Formmat, declară că noul brand își dorește să aducă un suflu nou pieței de mobilier din România prin concepte și soluții unicat. Piesele de mobilier sunt realizate de arhitecți de interior și designeri de produs și reprezintă o marcă a creativității românești, premiată în cadrul mai multor competiții internaționale.

În luna decembrie 2015, colecţia  e-MOTION a fost finalistă la Elle Decoration Romanian Design Awards. E-Motion este un proiect inedit al arhitectului Victor Grosu, cu mobilierul personalizat cu plăci decorative semnate de designerul Marie Nouvelle. Noul concept de bucătărie este realizat din lemn și aliniat celor mai noi tendințe și inovații din industria mobilierului de bucătărie.

Fiecare produs transmite pasiunea față de lemn dar și grija față de natură. Povestea Formmat a început din dorința de a revigora tradiția fabricării de mobilier în România, împreună cu o echipă de creație locală, capabilă să își imprime viziunea tehnică dar și moștenirea autentic românească.
Fabrica de mobilă de la Piatra-Neamț are o tradiție de peste 10 ani și s-a axat inițial pe exportul de mobilier din lemn. Experiența în lucrul cu lemnul și entuziasmul fata de produsele fabricate în Romania au determinat crearea brandului Formmat, disponibil si pe plan local.

Mobilierul care este fabricat la Piatra Neamț are o garanție de 3 ani, timp în care clientul se simte protejat de calitatea lemnului folosit. Pe lângă mobilier poți alege un tablou personalizat ca decorul să fie minunat.

Alegeți pentru casa voastră tot ceea ce este mai bun, iar ce este bun este fabricat în Romania.

 

 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: