Se încarcă...

Tuica de pruna 250ml., 32% alcool

Tuica de prune SLANIC MUSCEL 32 grade este un produs natural de cea mai buna calitate, cu un continut de 100% fruct, fara zahar.

Reteta este mostenita din batrani, traditionala zonei Slanic Muscel – Arges

Tuica este o bautura alcoolica specific romaneasca facuta exclusiv din prune, pastrata numai în butoaie de stejar sau de dud. Tuica nu contine zahar sau alti indulcitori, aromatizanti, ingredienti sau coloranti, gustul si aroma provenind de la prunele folosite exclusiv ca materie prima.

Ingrediente: prune.

Termenul de garantie: NELIMITAT.

Informatii nutritionale medii pentru 100gr. produs: GLUCIDE 0g; PROTEINE 0g;LIPIDE 0g; Valoare energetica: 250 kcal

[wcfm_store_info data="store_email"]

  Completează formularul de mai jos

  29 lei

  Stoc epuizat

  Descriere

  Tuica de prune SLANIC MUSCEL este o bautura alcoolica de cea mai buna calitate, obtinuta din prune proaspete si pastrata numai in butoaie de stejar sau de dud timp de 7 ani. Este produsa conform retetei traditionale a zonei Slanic Muscel din Arges si este un produs natural fara aditivi, fara zahar si fara indulcitori.

  Tuica de prune este o bautura alcoolica specific romaneasca si se remarca prin aroma si gustul intens de prune, care provin exclusiv ca materie prima. Aceasta tuica are un continut alcoolic de 32%, fiind ideala pentru a fi savurata alaturi de prieteni si familia in momente speciale.

  Aceasta tuica de prune este un produs autentic romanesc, care poate fi oferit cadou sau poate fi savurat ca bautura de calitate la evenimente speciale sau la o masa alaturi de cei dragi. Fiind un produs natural, Tuica de prune SLANIC MUSCEL 32 grade are un termen nelimitat de garantie si nu contine aditivi, aromatizanti sau coloranti.